H Miss Texas, βάζει στη θέση του τον Τραμπ για το Charlottesville (video)

Συνήθως δεν υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες σχετικά με τις απαντήσεις που δίνουν οι υποψήφιες σε διαγωνισμούς ομορφιάς.

Οι απαντήσεις τις περισσότερες φορές είναι ξύλινες και ουδέτερες έτσι ώστε να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη αποδοχή από τον κόσμο.

Όταν λοιπόν η Miss Τέξας, Margana Wood, κλήθηκε να σχολιάσει τη θέση του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την ακροδεξιά τρομοκρατική επίθεση στο Charlottesville, που στοίχισε τη ζωή μίας

32χρονης αντιφασίστριας επέλεξε να απαντήσει όπως πρέπει.

Ο Τραμπ είχε πει τότε σε δηλώσεις του πως η ευθύνη για τις ταραχές που συγκλόνισαν το Σάρλοτσβιλ ανήκει «σε δύο πλευρές».

Η Wood, ενώ όλοι περίμεναν να δώσει μία βαρετή ουδέτερη και αναμενόμενη απάντηση, ξάφνιασε κοινό και κριτικούς, δηλώνοντας πως διαφωνεί με τον Αμερικανό πρόεδρο.

«Ήταν προφανές ότι ήταν τρομοκρατική επίθεση από τους υπερασπιστές της ανωτερώτητας της Λευκής φυλής και πιστεύω ότι ο Πρόεδρος Τραμπ θα έπρεπε να έχει κάνει μια δήλωση σχετικά με το γεγονός που θα διασφάλιζε ότι όλοι οι Αμερικανοί θα αισθάνονται ασφαλείς σε αυτή τη χώρα».

Miss Texas was asked if Trump handled Charlottesville badly. She, uh … didn’t play. #MissAmerica pic.twitter.com/5JMT4tBpeL

— shauna (@goldengateblond) 11 Σεπτεμβρίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα