Formula 1: Τα συγχαρητήρια στον Χάμιλτον από το «μαύρο διαμάντι» – Τι του έγραψε

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον κορυφαίο του ποδοσφαίρου σε έναν εκ των κορυφαίων της Formula 1…

Ο Πελέ, με ανάρτησή του στο Instagram, συνεχάρη τον Λιούις Χάμιλτον για την κατάκτηση του 7ου τίτλου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, επίτευγμα που ισοφάρισε το ρεκόρ του επίσης μέγιστου Μίχαελ Σουμάχερ.

F1, Pelé omaggia Hamilton: ‘Non vedo l’ora di vederti vincere l’ottavo titolo’ – La Gazzetta dello Sport

https://t.co/Y3uk0zm07T

— Elisabetta Iorio (@ElisabettaIori3) November 16, 2020

«Αυτός ο απίστευτος άντρας μού θυμίζει γιατί αγαπώ τόσο πολύ αυτόν τον αγώνα, όπως έκανε ο μεγάλος φίλος μου Μίκαελ Σουμάχερ» έγραψε ο Πελέ, που τον περασμένο μήνα συμπλήρωσε 80 χρόνια ζωής. Σημειώνεται ότι Βραζιλιάνος ήταν και σπουδαίος Άιρτον Σένα, ο οποίος «έφυγε» την Πρωτομαγιά του 1994 σε ηλικία 34 ετών σε δυστύχημα στον αγώνα της Ίμολα στην Ιταλία, έχοντας κατακτήσει τρια πρωταθλήματα.

Ο βρετανός πιλότος της Mercedes έχει δεχθεί τα συγχαρητήρια των πιο διάσημων ανθρώπων του αθλητισμού, μεταξύ των οποίων Νεϊμάρ και Μπέκαμ, μετά τη νίκη την Κυριακή (15/11) στο τουρκικό Grand Prix, χάρις στην οποία εξασφάλισε και το φετινό τίτλο. Υπενθυμίζεται ότι στους κατασκευαστές σήκωσε ξανά την κούπα η Mercedes.

#Formula1, anche #Pelé si complimenta con #Hamilton: “Non smettere di lottare per noi”.#SportMediasethttps://t.co/0DnZUeGvV8

— SportMediaset.it (@Sport_Mediaset) November 16, 2020

A day i’ll never forget #S7ILLRISING pic.twitter.com/O1Y6eD9iQX

Lewis Hamilton (@LewisHamilton) November 15, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα