Formula 1: Επίθεση του Φερστάπεν στον Οκόν, παραλίγο να παίξουν ξύλο

Είχε… θολώσει από τα νεύρα του ο Μαξ Φερστάπεν μετά το τέλος του αγώνα στο Σάο Πάολο (Βραζιλία) και την… έπεσε στον Εστεμπάν Οκόν, ο οποίος τα έκανε… θάλασσα μαντάρα στο συγκεκριμένο grand prix, με αποτέλεσμα ο ολλανδός πιλότος της Red Bull να χάσει, ουσιαστικά, τον αγώνα.

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα στη Βραζιλία, και αφού ο Εστεμπάν

Οκόν (Force India) έκανε το αγωνιστικό «έγκλημα» του αιώνα πετώντας τον εκτός πίστας την στιγμή που βρισκόταν πρώτος ολόκληρο γύρο πίσω του, ο Φερστάπεν στις δηλώσεις του τόνισε πως έχασε τη νίκη «Λόγω ενός ηλίθιου». Μετά την σύγκρουσή τους πέρασε πρώτος ο Λούις Χάμιλτον (Marcedes), ο οποίος πήρε, τελικά, τη νίκη.

Ο ταλαντούχος πιλότος της Red Bull δεν έμεινε εκεί, καθώς στο ζύγισμα των πιλότων αρπάχτηκε με τον Οκόν, σκουντώντας τον ξανά και ξανά και θυμίζοντας κάτι από… Σουμάχερ, που το 1998 στο Σπα είχε πάει να «καρυδώσει» τον Ντέιβιντ Κούλθαρντ της MacLaren.

Όταν τα μονοθέσια έφτασαν στο γκαράζ ο Μαξ Φερστάπεν… χάθηκε από το πλάνο. Πήγε, τελικά, να βρει τον Εστεμπάν Οκόν, και επέστρεψε μετά για τις δηλώσεις. Και στην απονομή ο ολλανδός πιλότος με το πήρε το τρόπαιό του εξαφανίστηκε. Τον… γύρισαν πίσω για τις φωτογραφίες.

Δείτε παρακάτω τα δύο περιστατικά ανάμεσα σε Μαξ- Οκόν, αλλά και αυτό ανάμεσα σε Μίκαελ Σουμάχερ και Ντέιβιντ Κούλθαρντ το… 1998:

Keywords
Τυχαία Θέματα