«Flashback» η ομαδική επετειακή έκθεση του Nick Nikolaou στον χώρο «The Blender Gallery»

Ο καλλιτεχνικός φωτογράφος Nick Nikolaou, παρουσιάζει στην ομαδική, επετειακή έκθεση της The Blender Gallery, Flashback, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 19.00, το έργο In Aktun Ha.

Η συμμετοχή του φωτογράφου αποτελεί ένα sneak peek μιας σειράς φωτογραφιών που τραβήχτηκαν στις cenotes του Tουλούμ του Μεξικού.

Πρόκειται για μια σειρά η οποία δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα στο

ευρύτερο κοινό. Με την παρουσίαση του έργου In Aktun Ha στην έκθεση Flashback, μας δίνεται μια πρώτη γεύση της μελλοντικής ατομικής έκθεσης του Nick Nikolaou.

Αυτή τη Πέμπτη ταξιδεύουμε στον υποβρύχιο κόσμο του καλλιτέχνη, ο οποίος παρέα με επιλεγμένους καλλιτέχνες – συνεργάτες της The Blender Gallery συμμετέχει σε μια έκθεση που στόχο έχει να κάνει μια επισκόπηση της εξέλιξης των καλλιτεχνών τα τελευταία 5 χρόνια. Με την έκθεση αυτή, η γκαλερί, τιμάει τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζεται, γιορτάζει το χθες και καλωσορίζει το αύριο!

Στην έκθεση συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι καλλιτέχνες: Μανώλης Αναστασάκος, Αλέξης Αυλάμης, Κωνσταντίνος Μπερδέκλης, Bleeps, Δημητρης Δάλλας, Δημήτρης Ντόκος, Johnston Foster, Διονύσιος Φραγκιάς, Kron, Δημήτρης Μεράντζας, Νίκος Νικολάου, Κωνσταντίνος Πάτσιος, Mr. Savethewall, Ταξιάρχης Μερμίρης, Αντώνης Τσακίρης και Philip Tsiaras.

Εγκαίνια έκθεσης: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 19.00

Διάρκεια έκθεσης: 22.02.18-31.03.18

Keywords
Τυχαία Θέματα