Europa League: Οι κληρώσεις των ελληνικών ομάδων για τον γ’ προκριματικό γύρο

Οι ελληνικές ομάδες έμαθαν τη Δευτέρα (22/07) και τους πιθανούς αντιπάλους τους στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, μετά τη σχετική κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν της Ελβετίας. Εκτός από την ΑΕΚ, τον Ατρόμητο και τον Άρη στην κληρωτίδα μπήκε και ο Ολυμπιακός, σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» δεν περάσουν τη Βικτόρια Πλζεν στον β’ προκριματικό γύρο

του Champions League.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, ανάμεσα στην ουγγρική Χόνβεντ και τη ρουμανική Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα. Η Ένωση θα δώσει το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι της εκτός έδρας και θα υποδεχθεί τον αντίπαλό της στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει κόντρα στη βελγική Αντβέρπ, εάν στραβώσει το… ζευγάρωμά του με την τσέχικη ομάδα στο Champions League. Σε μία τέτοια περίπτωση, οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν για το πρώτο ματς στην Αμβέρσα και θα υποδεχθούν την αντίπαλό τους στο «Γ. Καραϊσκάκης». Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν κόντρα στην τουρκική Μπασακσεχίρ στο δρόμο των μη πρωταθλητών στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, εάν προκριθούν από τη Βικτόρια Πλζεν για τον β’ γύρο.

Η πολωνική Λέγκια ή η φινλανδική Κουόπιο θα είναι ο αντίπαλος του Ατρομήτου στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον οι «κυανέρυθροι» αποκλείσουν την Ντουναΐσκα Στρέντα. Η ομάδα του Περιστερίου θα δώσει το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας και θα ακολουθήσει η ρεβάνς στο Περιστέρι.

Η νορβηγική Μόλντε ή η Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία θα είναι ο αντίπαλος του Άρη στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον οι Θεσσαλονικείς αποκλείσουν την ΑΕΛ Λεμεσού. Οι «κίτρινοι»
θα δώσει το πρώτο παιχνίδι στην Κύπρο και θα ακολουθήσει η ρεβάνς στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Σημειώνεται ότι τα πρώτα ματς για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League θα διεξαχθούν στις 8 Αυγούστου και οι ρεβάνς στις 15 του ίδιου μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Europa League,