Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την «πληγωμένη» Ρεάλ

Την Παρασκευή (24/11, 21:00) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ρεάλ Μαδρίτης για την 9η αγωνιστική της Euroleague. Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν απέναντι στη «βασίλισσα» να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους.

Στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ είναι πλέον ο Κένι Γκάμπριελ, ο οποίος απείχε τις προηγούμενες ημέρες

από τις προπονήσεις με ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο, συμμετείχε κανονικά στο χθεσινό πρόγραμμα και υπολογίζεται από τον καταλανό τεχνικό για το παιχνίδι με τη «Βασίλισσα».

Από την άλλη, η Ρεάλ θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, αφού θα λείπουν οι Αγιόν, Ράντολφ, Γιουλ και Κούζμιτς.

Ο Πασκουάλ, έπλεξε με δηλώσεις του το εγκώμιο της «βασίλισσας», την οποία χαρακτήρισε ως μια εκπληκτική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στους Ταβάρες και Ντόντσιτς.

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός τεχνικός του «τριφυλλιού» είπε: «Η Ρεάλ είναι μια εκπληκτική ομάδα. Ακόμα κι αν προσπαθήσεις να παίξεις άμυνα, είναι δύσκολο να το κάνεις τόσο καλά απέναντί τους, γιατί έχουν την ποιότητα να σκοράρουν. Το πρώτο που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως θα χρειαστούμε πάνω από 80 πόντους για να κερδίσουμε. Όταν παίζεις με μια τέτοια ποιοτική ομάδα, πρέπει να παίζεις καλά και στην άμυνα, αλλά και στην επίθεση, για να έχεις πιθανότητες να κερδίσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα