Euroleague: Επιστροφή στις νίκες αναζητά ο Ολυμπιακός – Με Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός, μετά την ντροπιαστική ήττα από την Κίμκι στη Μόσχα, θα αναζητήσει απόψε (26/1, 20:00) την επιστροφή στις νίκες καθώς αγωνίζεται στο Βελιγράδι απέναντι στους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας, τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ολυμπιακός προβλημάτισε… έντονα, με τις δύο τελευταίες εμφανίσεις του μακριά από το ΣΕΦ

(με Μπασκόνια και Κίμκι), αφού και στα δύο αυτά παιχνίδια, έριξε «λευκή πετσέτα» από νωρίς, επιτρέποντας στις αντιπάλους να κάνουν… πάρτι απέναντι στον φιναλίστ της Euroleague το 2017.

Μεσολάβησε μία συνάντηση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου με τον προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλο, κατά τη διάρκεια της οποίας ο τελευταίος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, ενώ ακολούθησε μία άνετη νίκη επί του Προμηθέα στην Πάτρα, με κενά διαστήματα όμως και πάλι από τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά.

Σε μία προσπάθεια συσπείρωσης και ενότητας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έβγαλε για δείπνο την ομάδα το βράδυ της Τρίτης (23/1). Το Βελιγράδι αποτελεί, πάντως μία «καυτή» έδρα, όσο κι αν οι φίλαθλοι του Ερυθρού Αστέρα τρέφουν φιλικά συναισθήματα για τον Ολυμπιακό.

Το θετικό για τον Ολυμπιακό είναι η επιστροφή του Τζαμέλ ΜακΛιν. Ο Αμερικανός ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και θα είναι στην αποστολή με προορισμό το Βελιγράδι. Αντίθετα, θεραπεία ακολούθησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου εξαιτίας ενοχλήσεων στο δεύτερο μετατάρσιο του ποδιού. Ο 23χρονος φόργουορντ είχε υποστεί κάκωση στο αριστερό πόδι στον αγώνα με την Κίμκι.

Ο Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες (Αναντολού Εφές, Κίμκι, Μακάμπι Τελ Αβίβ). Η τελευταία φορά που είχε δοκιμάσει τη γεύση της νίκης στη Euroleague η ομάδα του Ντούσαν Αλιμπίγεβιτς ήταν για την 16η αγωνιστική, όταν επικράτησε με 77-65 της Ζαλγκίρις Κάουνας, στο Βελιγράδι.

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου

Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Ολυμπιακός 20:00

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία)

Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Βαλένθια (Ισπανία)-Κίμκι (Ρωσία)

Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

Keywords
Τυχαία Θέματα