Euroleague: Ελληνο-ισπανικές «μονομαχίες» στην τελική ευθεία

Η κανονική περίοδος στην Euroleague έχει μπει στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της, με τη διεξαγωγή της 29ης και προτελευταίας αγωνιστικής και τους «αιώνιους» να έχουν να αντιμετωπίσουν σήμερα Παρασκευή (30/3) ισπανικές ομάδες.

Πρώτος «ρίχνεται στη μάχη» της 29ης ημέρας ο Ολυμπιακός, καθώς αντιμετωπίζει στη Μάλαγα την Ουνικάχα (19:00). Οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ωστόσο θα

διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στη Μάλαγα, η οποία έχει μείνει από καιρό εκτός οκτάδας, προκειμένου να διεκδικήσουν την δεύτερη θέση της κατάταξης, στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται η -κάτοχος του τίτλου- Φενερμπαχτσέ. Από την αποστολή του Ολυμπιακού θα απουσιάζει ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ εκτός δράσης παραμένει και ο Κώστας Παπανικολάου.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:15 τη Βαλένθια στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και θέλει τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στο «κυνήγι» της τέταρτης θέσης στη βαθμολογία, η οποία δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Το «τριφύλλι» «συγκατοικεί» στην τέταρτη θέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία, κι έτσι οι «πράσινοι» χρειάζονται νίκη επί της Βαλένθια και, παράλληλα, ήττα της Ρεάλ από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, προκειμένου να πάρουν το προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 30 Μαρτίου

Μάλαγα (Ισπανία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) 19:00
Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)
Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Βαλένθια (Ισπανία) 21:15

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα