Euroleague: Χωρίς Παπαπέτρου στη Μαδρίτη ο Παναθηναϊκός – Αμφίβολος ο Καμπάτσο για τη Ρεάλ

Χωρίς τον Ιωάννη Παπαπέτρου θα ταξιδέψει στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός. Ο έλληνας φόργουορντ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στον καρπό και αποφασίστηκε ότι δεν θα αγωνιστεί απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παπαπέτρου εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα μένει στα πιτς και οι «πράσινοι» ευελπιστούν ότι θα τον έχουν στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο την Παρασκευή, είτε στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Από

εκεί και πέρα, θεραπεία έκανε σήμερα ο Νικ Καλάθης, ο οποίος όμως θα ηγηθεί του Παναθηναϊκού στην 13η αγωνιστική της Euroleague.

Αμφίβολος για τη Ρεάλ ο Καμπάτσο

Μεγάλες είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί χωρίς τον Φακούντο Καμπάτσο η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο βραχύσωμος αργεντινός γκαρντ έμεινε εκτός δωδεκάδας στο τελευταίο ματς της «βασίλισσας» για το ισπανικό πρωτάθλημα, στο οποίο η Ρεάλ γνώρισε μία απρόσμενη ήττα (84-71) από την ουραγό Μπρεογκάν.

Ο 27χρονος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ταλαιπωρείται από μυϊκό τραυματισμό στο δεξί πόδι και θα δοκιμάσει να προπονηθεί για πρώτη φορά την Τρίτη (18/12). Το τζάμπολ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην πρωτεύουσα της Ισπανίας είναι προγραμματισμένο για τις 22:00 την Τετάρτη (19/12), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής.

Μετά την άνετη επικράτηση επί της Μπαρτσελόνα στο ευρωπαϊκό «clasico» την περασμένη εβδομάδα, ο τεχνικός των «μερένγκες», Πάμπλο Λάσο, αγωνιά σχετικά με την παρουσία ή μη του Καμπάτσο. Ενός παίκτη που σε 12 αγώνες στη Euroleague φέτος έχει 10,3 πόντους (με 48,6% στα δίποντα και 40,8% στα τρίποντα), 4,8 ασίστ, 2,2 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα μέσο όρο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα