Euroleague: O Παναθηναϊκός θέλει να πάρει «εκδίκηση» από την Μπασκόνια

Μεγάλης σημασίας αγώνα δίνει σήμερα (8/2, 21:15) ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Αντίπαλος των «πρασίνων» η Μπασκόνια, ομάδα από την οποία ηττήθηκαν στη Βιτόρια, στον πρώτο γύρο, με buzzer beater του Ροντρίγκ Μπομπουά.

Από

το αποτέλεσμα του αγώνα διακυβεύεται κατά πολύ η παρουσία των «πρασίνων» στην πρώτη τετράδα που εξασφαλίζει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Χωρίς τον νεοαποκτηθέντα Έιντριαν Πέιν, οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να συνεχίσουν με νίκες στο ΟΑΚΑ, να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά τη βαριά ήττα στο Μπάμπεργκ και να τα αυξήσουν σε 14 στο σύνολο.

Δείτε επίσης: Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Έιντριαν Πέιν (εικόνες)

Αν και με ρεκόρ 10 νίκες – 11 ήττες, οι Βάσκοι διατηρούν ελπίδες παρουσίας στην οκτάδα, με δείγματα αγωνιστικής ανόδου, καθώς προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες (στη Μάλαγα και με Ερυθρό Αστέρα).

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, τιμωρήθηκε με δωδεκάμηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από τη Euroleague και δεν επιτρέπεται να δώσει το «παρών» στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, μιας και απορρίφθηκε χθες (7/2) η αίτηση αναστολής του μέχρι την εκδίκαση της απόφασης.

Δείτε επίσης: Η Euroleague λέει «όχι» στον Γιαννακόπουλο: «Ο κόσμος αποφασίζει άμεσα για την παραμονή στη διοργάνωση»

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πέμπτη, 8 Φεβρουαρίου

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Μπασκόνια (Ισπανία) 21:15

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Βαλένθια (Ισπανία)-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)

Μάλαγα (Ισπανία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία)

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα