Copa America: Έκλεισε θέση στην 8άδα η Χιλή, 2-1 τον Ισημερινό (video)

Πέρασε η Χιλή και έγινε η δεύτερη ομάδα, μετά την Κολομβία, που… τύπωσε εισιτήριο για τα προημιτελικά του Copa America, που φιλοξενείται στην Βραζιλία.

Με πρωταγωνιστή τον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος έγραψε το τελικό 2-1 επί του Ισημερινού στο Σαλβαδόρ ντε Μπαΐα, η Χιλή έκανε το «2Χ2» στον γ’ όμιλο της διοργάνωσης.

Στον αντίποδα, ο Ισημερινός παραμένει χωρίς βαθμό και χρειάζεται πάση θυσία νίκη επί της Ιαπωνίας για να μείνει… ζωντανός στο κυνήγι της πρόκρισης. Οι νικητές είχαν ανοίξει

το σκορ στο 8΄ με τον Φουενσαλίδα για να ισοφαρίσει προσωρινά στο 26΄ από το σημείο του πέναλτι ο Βαλένσια.

Οι συνθέσεις:

ΧΙΛΗ (Ρεϊνάλδο Ρουέντα): Αρίας, Ισλα, Μεδέλ, Μαριπάν, Μποσεζούρ, Βιδάλ (+90΄ Χάρα), Πούλγκαρ, Αρανγκουϊθ, Φουενθαλίδα (70΄ Ντίας), Βάργκας (86΄ Ερνάντες), Σάντσες.

ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ (Ερνάν Νταρίο Γκόμες): Ντομίνγκες, Βελάσκο, Αχιλιέρ, Ραμίρες, Αρμπολέντα, Αρμπολέδα, Μένα (82΄ Πρεσιάντο), Ορεχουέλα, Μέντες (60΄ Α. Βαλένσια), Ιμπάρα (69΄ Γκαρσές), Λ. Βαλένσια.


Gold Cup (γ’ όμιλος – 2η αγωνιστική): Πρώτη νίκη για το Κουρασάο, ισοπαλία στο Τζαμάικα – Ελ Σαλβαδόρ

Το πρώτο της «τρίποντο» στο Gold Cup, που φιλοξενείται στις ΗΠΑ, στην Κόστα Ρίκα και στην Τζαμάικα, πανηγύρισε το Κουρασάο, μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Ονδούρας. Μοναδικός σκόρερ της έκπληξης της αγωνιστικής, ο Λεάντρο Μπακούνα, ο οποίος στο 40΄ διαμόρφωσε το τελικό σκορ, «αποβιβάζοντας» την Ονδούρα, που είχε τις ευκαιρίες και τον έλεγχο του αγώνα, από το… τρένο της πρόκρισης.

Στο μεταξύ, η αναμέτρηση της Τζαμάικα με το Ελ Σαλβαδόρ ολοκληρώθηκε ισόπαλη, δίχως τέρματα, με τις δύο ομάδες να πρέπει να περιμένουν για την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.


(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα