Champions League: Ο Σαλάχ έγραψε ιστορία με την Λίβερπουλ – Με γκολάρα ο Ντι Μαρία έσωσε την… παρτίδα για την Παρί (εικόνες – video)

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έβαλε στην άκρη, κάθε αμφιβολία σχετικά με την κατάστασή του, σημειώνοντας δύο γκολ στο 4-0 της Λίβερπουλ επί του Ερυθρού Αστέρα στην 3η αγωνιστική του Champions League και έγινε ο…γρηγορότερος παίκτης που έφτασε τα 50 γκολ στην Ιστορία του συλλόγου.

Μετά την Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ντόρτμουντ, έφτασαν στο 3Χ3 ακριβώς

στα μισά του δρόμου των ομίλων του Champions League, ο Ντι Μαρία «έσωσε την παρτίδα» για την Παρί Σεν Ζερμέν στις καθυστερήσεις, ενώ η Ντόρτμουντ διέλυσε την Ατλέτικο Μαδρίτης (4-0), στην πιο βαριά ήττα των «ροχιμπλάνκος» επί εποχής Σιμεόνε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της «Γηραιάς Ηπείρου». Κλαμπ Μπριζ, Μονακό, Αϊντχόφεν και Τότεναμ παρέμειναν χωρίς νίκη στο Champions League.

Ο Σαλάχ έφτασε, λοιπόν, στο κατόρθωμα πιο γρήγορα από οποιονδήποτε παίκτη της Λίβερπουλ στην Ιστορία, επιτυγχάνοντας τα 50 γκολ σε 65 παιχνίδια, 12 πιο γρήγορα από τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ, Αλμπερτ Στάμπινς στη δεκαετία του 1940.

@MoSalah you are an absolute gent, & what a lovely gesture to get a gift in return

Keywords
Τυχαία Θέματα