Champions League: Μία αγωνιστική στον Ρονάλντο – Επιστρέφει ο Sokratis στην Άρσεναλ (εικόνες)

Με την ελάχιστη ποινή της μίας αγωνιστικής τιμωρήθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA, για την αποβολή του στο ματς της πρεμιέρας του Champions League με τη Βαλένθια.

Ο πορτογάλος σταρ είχε δει την κόκκινη κάρτα μετά από μία αψιμαχία με τον Μουρίγιο, αλλά το βίντεο δεν δείχνει τον άσο της Γιουβέντους να κάνει κάτι επιλήψιμο

(τουλάχιστον όχι τόσο για να δει απευθείας κόκκινη).

Η πειθαρχική επιτροπή ουσιαστικά δικαιώνει τον Ρονάλντο, ο οποίος θα χάσει το παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης (2/10) με τη Γιουνγκ Μπόις στο Τορίνο, αλλά θα δώσει κανονικά το «παρών» στα ντέρμπι του 8ου ομίλου με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

BREAKING: Cristiano Ronaldo WILL be free to face Man United https://t.co/6RlFtyvlIY pic.twitter.com/GVqvn5INbb

ESPN FC (@ESPNFC) 27 Σεπτεμβρίου 2018

Η συγκεκριμένη αποβολή απασχόλησε όλον τον κόσμο, ενώ υπήρχαν πλάνα, που… αθώωναν τον Ρονάλντο, και άλλα που ήταν ακόμα πιο κατατοπιστικά σχετικά με την ενέργεια του στον Χέισον Μουρίγιο.

Όπως είπαμε, ο πορτογάλος αστέρας είδε κόκκινη κάρτα για πρώτη φορά σε αγώνα του Champions League, αλλά έχει 11 αποβολές στην καριέρα του.

****
Επιπόλαιος αποδείχτηκε ο τραυματισμός του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ο οποίος μετά την μεσοβδόμαδη απουσία του από το Λιγκ Καπ επιστρέφει στο προσεχές παιχνίδι της Άρσεναλ κόντρα στην Γουότφορντ.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός αντιμετώπισε πρόβλημα στο πόδι μετά την αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας κόντρα στην Έβερτον, με αποτέλεσμα να τεθεί στα «πιτς» από το ματς για το Λιγκ Καπ κόντρα στην Μπρέντφορντ, στο οποίο οι «κανονιέρηδες» πήραν την νίκη και την πρόκριση με σκορ 3-1. Επιστρέφει στην δράση ενόψει του πρωταθλήματος της Premier League για το κρίσιμο εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα του Χοσέ Χολέμπας.

Arsenal’s Sokratis Papastathopoulos quickly becoming the most reliable pillar of defence Craig Burley believes Unai Emery has done well implementing his style, but still has his reservations about Arsenal playing out from the back. In a season of conside… https://t.co/UV6v95e73l pic.twitter.com/BFBwCYAzf7

— Football All Days (@alldaysfootball) 27 Σεπτεμβρίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα