Champions League: Κρίσιμος αγώνας για τον Ολυμπιακό με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Τον πιο κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα θα δώσει απόψε (22/11) ο Ολυμπιακός κόντρα στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας (21:45) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League (4ος όμιλος).

Οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν τη νίκη ή έστω την ισοπαλία για να συνεχίσουν στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, καθώς η Σπόρτινγκ έχει τρεις

βαθμούς και ο Ολυμπιακός έναν.

Όπως ανέφερε ο Τάκης Λεμονής «Το πρώτο ματς με τη Σπόρτινγκ ήταν αυτό που μας έφερε αρκετά πίσω στη συγκομιδή βαθμών. Σίγουρα το σημερινό είναι ένα άλλο παιχνίδι.

Η προσέγγιση που θέλουμε να έχουμε είναι διαφορετική σε σχέση με τη πρώτο ματς, αλλά να πω την αλήθεια δεν θα διαφέρει και πολύ από τα προηγούμενά παιχνίδια μας. Αυτό που θα χρειαστούμε είναι η καλύτερη αποτελεσματικότητα».

Αναφερόμενος στη Σπόρτινγκ πρόσθεσε: «Παρακολουθώντας και το πρώτο παιχνίδι αλλά και τα υπόλοιπά του ομίλου και κάποια ματς από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, είναι φανερό ότι είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου.

Μπορεί να παίξει πολύ καλά και παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι αντεπιθέσεων. Ειδικά στις αντεπιθέσεις είναι καταπληκτική. Αυτό είναι το στοιχείο που κατάφερε να κοντράρει και την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους. Έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα