Champions League: Κόντρα στην Μπενφίκα ο ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο (video)

Η Μπενφίκα είναι ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπως προέκυψε από την κλήρωση της UEFA, που έγινε σήμερα στη Νιόν της Ελβετίας. Έμαθε και ο Ολυμπιακός υποψήφιους αντιπάλους για τα play

offs… 

Η πρόκριση στα play offs της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα κριθεί σε «μονό» αγώνα (15-16/9) στην Τούμπα, όπως προέκυψε από την κλήρωση, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης το «εισιτήριο» για τους ομίλους θα «παιχθεί» σε δύο αγώνες.

Εάν ο ΠΑΟΚ προκριθεί θα παίξει στα play off με την Κράσνονταρ. Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ ακόμη κι αν αποκλειστεί στον τρίτο προκριματικό ή στα play offs θα μπει απευθείας στους ομίλους του Europa League.

Τα ζευγάρια που προέκυψαν από την κλήρωση του γ΄ προκριματικού γύρου έχουν ως εξής:

Μονοπάτι πρωταθλητών

Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) – Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία)

Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) – Μόλντε (Νορβηγία)

Ομόνοια (Κύπρος) – Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)

Μίντιλαντ (Δανία) – Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) – Ντιναμό Μπρεστ (Λευκορωσία)

****Από τα τέσσερα τελευταία ζευγάρια θα βγει και ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στην κλήρωση της Τρίτης (01/09) για τα play offs, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι στους ισχυρούς.

Μονοπάτι μη πρωταθλητών

ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ) – Μπενφίκα (Πορτογαλία)

Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) – Αλκμάαρ (Ολλανδία)

Γάνδη (Βέλγιο) – Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία)

****Τα παιχνίδια στον γ’ προκριματικό είναι μονά, ενώ στα play offs διπλά.

Σε μια ώρα θα αρχίσει και η κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΟΦΗ, είναι οι Γρανάδα (Ισπανία), Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) και Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), ενώ ο Άρης θα κληρωθεί με μια εκ των Τότεναμ (Αγγλία), Κοβαλίβκα (Ουκρανία) και Χαποέλ Μπερσεβά (Ισραήλ).

Keywords
Τυχαία Θέματα