Celebrity game night: Οι δημοσιογράφοι πήραν τη θέση των celebrities (εικόνες)

Το «Celebrity game night» «μεταμορφώθηκε» σε «Media Game Day» και δημοσιογράφοι πήραν τη θέση των celebrities.

Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχτηκε δημοσιογράφους στο πλατό και τους «έστρωσε» κατευθείαν στο παιχνίδι.

Τέσσερις ομάδες, απολαυστικές ερωτήσεις και απαντήσεις, καθώς και πολλή διασκέδαση.

Στη συνέχεια, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία

περιηγηθούν στο studio και να μάθουν τα πάντα για τον παρουσιαστή και το Celebrity Game Night, υπό τη μουσική υπόκρουση της μπάντας της εκπομπής, “Why not”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Celebrity Game Night, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», υποστηρίζει την ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής – παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity. Τα κέρδη από πλευράς των celebrity καλεσμένων θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Λίγα λόγια για τη ΜΚΟ «Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος:

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του SOS Children’s Villages International, που λειτουργεί σε 135 χώρες σε όλο τον κόσμο. Είναι ανεξάρτητη μη κυβερνητική οργάνωση με βασική αρμοδιότητα τη φροντίδα παιδιών που δεν μπορούν να ζήσουν με τη βιολογική τους οικογένεια, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με αγάπη, σεβασμό και ασφάλεια. Παράλληλα προσφέρουν σε κάθε παιδί το ενδιαφέρον για τη μόρφωσή του, την ξενοιασιά του παιχνιδιού και τα απαραίτητα εφόδια για να συνεχίσει δυνατό και αυτόνομο τη ζωή του.

Τα τελευταία χρόνια λόγω των οικονομικών συνθηκών, τα Παιδικά Χωριά SOS έχουν ανοίξει την αγκαλιά τους και έχουν δημιουργήσει 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, με σκοπό να βοηθήσουν παιδιά και οικογένειες να σταθούν στα πόδια τους, να αντιμετωπίσουν με αξιοπρέπεια τις δυσκολίες και να παραμείνουν ενωμένες, προσφέροντας ψυχολογική υποστήριξη, υλική βοήθεια, εκπαιδευτικές υπηρεσίες, καλύπτοντας βασικές ανάγκες διατροφής.

Keywords
Τυχαία Θέματα