Buzzer beater ο Μήτρογλου και πανηγυρισμοί με Πάνο Κιάμο – Απάντησε… στον Τσιτσιπά ο διεθνής άσος

Τέσσερα… ελληνικά γκολ σημειώθηκαν το σαββατοκύριακο στα γήπεδα του εξωτερικού και στην Τουρκία το… γιόρτασαν με Πάνο Κιάμο το πρώτο γκολ του Κώστα Μήτρογλου με τη Γαλατασαράι. Ο «Μήτρογλου», που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με buzzera Bater, ο Μάριος Βρουσάϊ, ο Ταξιάρχης Φούντας και ο Λάζαρος Λάμπρου «βρήκαν» τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά μόνο οι πρώτοι δύο πανηγύρισαν την νίκη της ομάδας τους.

Το πρώτο του γκολ

με τη φανέλα της «Γαλατά», σημείωσε, ο Κώστας Μήτρογλου, χαρίζοντας μάλιστα στην ομάδα του δραματική νίκη με 1-0 επί της Ακισάρσπορ. Ο έλληνας επιθετικός σκόραρε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση της αναμέτρησης και κράτησε την ομάδα του στη μάχη του τίτλου, στο -6 από την πρωτοπόρο Μπασακσεχίρ που επιβλήθηκε εύκολα της Μπούρσασπορ με 3-0. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού απάντησε και στον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος μετά την πρόκριση στον τελικό του Open στη Μασσαλία αναφέρθηκε στον διεθνή επιθετικό.

Το γκολ του έλληνα φορ πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους οπαδούς της τουρκικής ομάδας, όπως ήταν φυσικό, με τον DJ του γηπέδου να βάζει, μάλιστα, στα μεγάφωνα τραγούδι του Πάνου Κιάμου.

Δείτε το video με το γκολ και τους πανηγυρισμούς του Μήτρογλου:

Galibiyeti getiren gol 90+5’te Kostas Mitroglou’dan geldi. pic.twitter.com/A7xk7hvGiI

— YellowRedTV (@YellowRedTV) 24 Φεβρουαρίου 2019

Δείτε ξανά μόνο το γκολ του έλληνα άσου:

Να θυμίσουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάκτησε τον τίτλο στη Μασσαλία. Τράβηξε, όμως, τα βλέμματα πάνω του, όταν έκανε αναφορά στον… Κώστα Μήτρογλου, μετά τη νίκη του στον ημιτελικό στο Open της Μασσαλία κατά τη διάρκεια της on court συνέντευξις του, μετά τη νίκη του. Βλέπετε, το όνομα του έλληνα διεθνή επιθετικού ακούστηκε… χιουμοριστικά πριν από τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης και ο Στέφανος σχολίασε το συμβάν με ανάλογο τρόπο: «Μακάρι να έλεγαν το όνομά μου όταν παίζει. Δε νομίζω να ξέρει ποιος είμαι, αλλά είναι πολύ γνωστός».

Ο «Μητρογκόλ» ανήκει, άλλωστε, στη Μαρσέιγ και παίζει με τη μορφή δανεισμού στην τουρκική ομάδα.

Μετά τον αγώνα της Γαλατασαράι, ο Κώστας Μήτρογλου είπε ξέρει καλά τον Στέφανο Τσιτσιπά και του έδωσε συγχαρητήρια για τη νίκη του στο Open 13 της Μασσαλίας.

Congratulations @StefTsitsipas for your @Open13 win!
Sky is the limit for you! Keep on working and you’ll earn everything you deserve! #I_Know_Who_You_Are

Keywords
Τυχαία Θέματα