Burger fest: «Λαχταριστά» κλικς από το μεγαλύτερο food festival της Αθήνας (εικόνες)

Το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της Αθήνας αφιερωμένο στο -δύσκολο να μην το αγαπήσεις- burger, φιλοξενήθηκε στην Τεχνόπολη το τριήμερο που μας πέρασε, σε έναν χώρο που γέμισε με συμμετοχές από τα αγαπημένα μας burger houses.

To altsantiri.gr

βρέθηκε στο φεστιβάλ, οι συντάκτες του έφαγαν μέχρι σκασμού, επιχείρησαν να μάθουν λίγη από την τέχνη του burger από τον… μάστερ του είδους, Δημήτρη Σκαρμούτσο, ήπιαν τις μπύρες τους μέχρι τελικής πτώσης και… άραξαν τα κορμιά τους ακούγοντας Tony Sfino και Idra Kayne.

Μάλιστα ζήσαμε και κάτι από Survivor -λέμε τώρα- αφού διαγωνιστήκαμε σε challenge ευστοχίας, προσπαθώντας να βάλουμε μπαλάκια του πινκ-πονκ σε τρύπες, ούτε στο μισό μέτρο! Τα ποσοστά ευστοχίας ήταν αντίστοιχα με αυτά… της Λάουρα Νάργες.

Σημασία όμως έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός! Όχι ότι «μας χάλασαν» τα δωρεάν burger που κερδίσαμε από τα Goody’s, burgers τα οποία μας έδωσαν «καύσιμα» για τη συνέχεια της βραδιάς.

Αυτά και άλλα πολλά σας μεταφέρουμε στα «λαχταριστά» κλικς που τραβήξαμε, όσο προσπαθούσαμε να πάμε από το ένα μέρος στο άλλο, για να δούμε όσο το δυνατό περισσότερα πράγματα.

Για δεύτερη χρονιά χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, μετά την τεράστια περσινή επιτυχία με περισσότερους από 40.000 επισκέπτες στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι.

Το φεστιβάλ ήταν γεμάτο από μυρωδιές που σου «έσπαγαν» τη μύτη, μουσική και συναυλίες, δρώμενα, ακόμη και παιχνίδια για όλες τις ηλικίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα