«Black Friday» στις… ληστείες: Σημειώθηκαν τέσσερις μέσα σε 2,5 ώρες – Πυροβολισμοί στη Μεταμόρφωση

Μετά τις απανωτές ληστείες σε πρατήριο καυσίμων στην Βαρυμπόμπη και στο «Πλαίσιο» της Μεταμόρφωσης, ακολούθησαν δύο ακόμη σε βάρος σούπερ μάρκετ σε Χαλάνδρι και ΧολαργόΣτις 20:30 δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Δουκίσσης Πλακεντίας στο ΧαλάνδριΜε τον ακριβώς ίδιο τρόπο, στις 21:30 και πάλι δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, πιθανόν οι ίδιοι, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τερψιχόρης στον ΧολαργόΠυροβολισμοί στον
αέρα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια ληστείας στο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών «Πλαίσιο» επί της οδού Φαβιέρου 5, στην Μεταμόρφωση

«Black Friday» στις… ληστείες φαίνεται πως είναι το σημερινό βράδυ, καθώς μέσα σε 2,5 ώρες σημειώθηκαν συνολικά τέσσερις στα Βόρεια Προάστια.

Μετά τις απανωτές ληστείες σε πρατήριο καυσίμων στην Βαρυμπόμπη και στο «Πλαίσιο» της Μεταμόρφωσης, ακολούθησαν δύο ακόμη σε βάρος σούπερ μάρκετ σε Χαλάνδρι και Χολαργό.

Συγκεκριμένα, στις 20:30 δύο άγνωστοι δράστες, με καλυμμένα χαρακτηριστικά, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Δουκίσσης Πλακεντίας στο Χαλάνδρι και αφού ακινητοποίησαν με απειλή όπλων πελάτες και υπαλλήλους, αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και τράπηκαν σε φυγή.

Με τον ακριβώς ίδιο τρόπο, στις 21:30 και πάλι δύο άγνωστοι δράστες με καλυμμένα χαρακτηριστικά, πιθανόν οι ίδιοι, εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ στη συμβολή των οδών Μπουμπουλίνας και Τερψιχόρης στον Χολαργό και αφού ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους με απειλή όπλων, αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και κατάφεραν να διαφύγουν, δίχως να εντοπιστούν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Πυροβολισμοί στο «Πλαίσιο» Μεταμόρφωσης

Νωρίτερα, σημειώθηκαν πυροβολισμοί στον αέρα, κατά τη διάρκεια ληστείας στο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών «Πλαίσιο» επί της οδού Φαβιέρου 5, στην Μεταμόρφωση.

Τέσσερις ένοπλοι προκάλεσαν πανικό, αφού εισέβαλαν με όπλα, ακινητοποιώντας πελάτες και υπαλλήλους. Στη συνέχεια αφαίρεσαν όσα χρήματα είχαν τα ταμεία και διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες.

Κατά την διαφυγή τους, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, δίχως να τραυματιστεί κανείς.

Στην περιοχή ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, δίχως μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα