«Big Brοther»: «Τσουνάμι» οργής και στον πολιτικό κόσμο για το σχόλιο για βιασμό

Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψει κανείς τη χυδαιότητα και το σεξισμό του σχολίου που έκανε ο παίκτης του Big Brother, γεγονός που προκάλεσε οργή στα social media αλλά και κυβερνητική παρέμβαση από τον Στέλιο Πέτσα. Θέση πήρε και η Έφη Αχτσιόγλου. Πλέον, όλοι περιμένουν την αντίδραση του ΣΚΑΙ. Κόπηκε το live streaming.

Αργά το βράδυ της Κυριακής (06/09) με tweet ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για «περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό» που «παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη» και για το οποίο «έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ». Ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης αποκαλύπτει πως επικοινώνησε με τον «ΣΚΑϊ» και ουσιαστικά του ζήτησε να αντιδράσει.

«Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του», έγραψε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το Big Brother.

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με διάλογο σε τηλεοπτικό ριάλιτι, με περιεχόμενο χυδαία σεξιστικό που παραπέμπει ακόμα και σε εγκληματική πράξη, έχω ζητήσει την άμεση διερεύνηση από το ΕΣΡ. Επικοινώνησα επίσης με τον τηλεοπτικό σταθμό και θεωρώ αυτονόητη την άμεση αντίδρασή του.

— Stelios Petsas (@SteliosPetsas) September 6, 2020

Για το «Big Brother» και τα κοινωνικά δικαιώματα το πρώτο δημόσιο σχόλιο του Νάσου Ηλιόπουλου

Ο σεξισμός που αναπαράγεται από τα τηλεοπτικά προγράμματα αποτέλεσε την αφορμή για την πρώτη ανάρτηση του νέου εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσου Ηλιόπουλου, στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Συγκεκριμένα, ο Ν. Ηλιόπουλος έγραψε:

«Η αναπαραγωγή της κουλτούρας του βιασμού σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Αποτελεί υπόθεση όλων μας η απομόνωση και αντιμετώπιση αυτών των αντιλήψεων. Τεράστια η ευθύνη του τηλεοπτικού σταθμού για την αναπαραγωγή του συγκεκριμένου υλικού».

Η αναπαραγωγή της κουλτούρας του βιασμού σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Αποτελεί υπόθεση όλων μας η…

Gepostet von Νάσος Ηλιόπουλος am Sonntag, 6. September 2020

Νωρίτερα, είχε αντιδράσει και η πρώην υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, που ζήτησε να παρέμβει το ΕΣΡ. Έγραψε στο «twitter»:

«Η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή. Το ΕΣΡ έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει για να διακοπεί αυτή η χυδαιότητα».

Η αναπαραγωγή κουλτούρας βιασμού είναι αδιανόητη για την κοινωνία μας. Τεράστια η ευθύνη του καναλιού που μετέδωσε τον κανιβαλισμό. Καμία ανοχή. Το ΕΣΡ έπρεπε ήδη να έχει παρέμβει για να διακοπεί αυτή η χυδαιότητα.#cancelbigbrothergr pic.twitter.com/q1lrq7NSgW

— Έφη Αχτσιόγλου (@E_Achtsioglou) September 6, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα