«Big Brother»: Εταιρείες αποσύρουν τις χορηγίες μετά το σχόλιο παίκτη περί βιασμού

Έχει ξεσπάσει σάλος μετά το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο «Big Brother» περί βιασμού.

Ο παίκτης αποχώρησε από το ριάλιτι εξαιτίας όσων δήλωσε ενώ εταιρείες απέσυραν τη χορηγία τους από το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

«Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας», ανέφερε η ανακοίνωση της NEF NEF.

Αποσύρουμε τη χορηγία μας από το Big Brother και αναγνωρίζουμε το λάθος μας να συνεργαστούμε με μια εκπομπή που είναι αντίθετη με το ήθος και τις αξίες της εταιρείας μας.

Gepostet von NEF NEF am Montag, 7. September 2020

«Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από τη χορηγία της, στη συγκεκριμένη εκπομπή, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές, τις οποίες δε πρεσβεύουμε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία «Candia».

Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας…

Gepostet von Candia am Sonntag, 6. September 2020

«Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε το ελάχιστο,που είναι η αποπομπή του παίχτη μετα το αχαρακτήριστο και σοκαριστικό σχόλιο που έκανε και φυσικά μία δημόσια συγνώμη απο το σταθμό!

Είναι φυσικό επόμενο να διακοπεί η περαιτέρω συνεργασία! Γνωρίζοντας το ήθος και τις αξίες τους, θεωρούμε βέβαιο,οτι το ίδιο επιθυμούν και οι υπόλοιποι χορηγοί που μας στήριξαν σε αυτό το project (Φυτώρια Αντεμισάρη-pandasports-Γράστις-Lechuza). Οποτε επίσης αποσύρονται!

Τσόκας Μάκης, Γαλάνης Δημήτρης. #skai #bigbrother», ήταν η ανακοίνωση της «Doctor Plant».

Ως άνθρωποι πρώτα, αλλά και ως εμπλεκόμενοι στην κατασκευή του εξωτερικού χώρου στο σπίτι του big brother ζητούμε…

Gepostet von Doctor Plant am Sonntag, 6. September 2020

«Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ΄ όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι “γυναικοκρατούμενο”. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης».

Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς…

Gepostet von Rigas Furniture am Sonntag, 6. September 2020

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς τις γυναίκες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η εταιρία Φυτώρια Αντεμισάρη ΑΕ αποσύρει τη χορηγία της στην εκπομπή Big Brother του τηλεοπτικού σταθμού Σκαϊ. Δίνοντας προτεραιότητα στο σεβασμό των ανθρωπίνων αξιών και της αξιοπρέπειας, καταδικάζουμε τόσο το απαράδεκτο αυτό περιστατικό όσο και αντίστοιχες συμπεριφορές και απόψεις οι οποίες δεν μας πρεσβεύουν», ανακοίνωσαν τα Φυτώρια Αντεμισάρη.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και σεβασμού προς τις γυναίκες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η εταιρία Φυτώρια Αντεμισάρη…

Gepostet von ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ am Montag, 7. September 2020

«Η εταιρεία μας Camelot μόλις ενημερώθηκε για το άκρως καταδικαστέο και απεχθές συμβάν το οποίο συνέβη στο Big Brother αποφάσισε την άμεση απόσυρση της χορηγίας της. Η Camelot σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, την γυναίκα και γενικότερα την ανθρώπινη αξιοπρέπεια».

Η εταιρεία μας Camelot μόλις ενημερώθηκε για το άκρως καταδικαστέο και απεχθές συμβάν το οποίο συνέβη στο Big Brother…

Gepostet von Camelot am Montag, 7. September 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα