70 θέσεις εργασίας στο Δήμο Χαλκιδέων

Ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης (2) διάρκειας, συνολικού αριθμού εβδομήντα (70) ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών.

Ο Δήμος Χαλκιδέων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης (2) διάρκειας, συνολικού αριθμού εβδομήντα (70) ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, για την εξής ειδικότητα:

70 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας-Συνο- δοί απορριμματοφόρων

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι

ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά :

1.Αίτηση

2.Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.

3.Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

4.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86 στην οποία να δηλώνουν ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση που θα διατίθεται στο γραφείο Υπηρεσιακών Μετα- βολών του Δήμου Χαλκιδέων,στο 2ο όροφο Ληλαντίων και Μεγασθένους Τ.Κ. 34100, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Αρμόδια υπάλληλος Κληματσάκη Αλεξάνδρα κλάδου ΔΕ 38/Α΄, τηλ.2221355129. Οι υποψήφιοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους σε διάστημα δέκα (10) ημερών από την ανάρτηση της ανακοί- νωσης,στο χώρο ανακοινώσεων του Δήμου και στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.dimoschalkideon.gr),δηλαδή από 13/03/2018 έως 22/03/2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα