Αποτρίχωση με laser: Η μόνιμη λύση για λείο δέρμα

Γράφει η Τσιάτουρα Αμαλία, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος συνεργάτης του doctoranytime.gr

Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο παρά πέντε. Λείο δέρμα σε άνω χείλος και χέρια είναι το ζητούμενο για πολλές γυναίκες, ειδικά αυτή την περίοδο που κάνουν τα ψώνια της εορταστικής περιόδου. Δραστική λύση στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα δίνει το laser Αλεξανδρίτη, ακόμα και μια μέρα πριν,

χωρίς ερεθισμό, όπως συμβαίνει συχνά με το ξυραφάκι και το κερί.

Εδώ και χρόνια η νέα τεχνολογία laser παραμένει η πιο σύγχρονη και επιστημονικά αποδεκτή λύση στο πρόβλημα της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας η οποία προσφέρει μακροχρόνιο αποτέλεσμα. Το laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη νέας γενιάς διαθέτει καλύτερες παραμέτρους ως προς το σύστημα ψύξης και το χρόνο παλμού συγκριτικά με τα μηχανήματα της προηγούμενης τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον ο ενδιαφερόμενος προσέρχεται στις συνεδρίες τις μέρες που πρέπει για να στοχεύσουμε τις τρίχες στην αναγενή φάση όπου ακόμη αναπτύσσονται, η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μπορεί να εξαλειφθεί σε λιγότερες συνεδρίες. Φυσικά ρόλο ως προς την πορεία της θεραπείας, παίζει και το ορμονικό προφίλ ενός ανθρώπου, καθώς σε ορισμένες περιοχές η τριχοφυΐα είναι έντονα ορμονοεξαρτώμενη.

Τα συστήματα laser Αλεξανδρίτη νέας γενιάς ονομάζονται Candela gentle lase και Candela gentle lase PRO και σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας προσφέρει αποτέλεσμα μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Η διαδικασία είναι ανώδυνη χάρη στο σύστημα ψύξης, ενώ σε περίπτωση που έχετε τάση για εμφάνιση θυλακίτιδας ή έχετε ιστορικό με κονδυλώματα, η αποτρίχωση με laser είναι η πιο ασφαλής λύση.

Το laser, βέβαια, δεν είναι πανάκεια για κάθε τύπο τριχοφυΐας. Αν έχετε εμφανίσει λευκές τρίχες σε κάποιο σημείο του προσώπου ή του σώματος, προτείνουμε την καινούρια επαναστατική μέθοδο punch hair removal, η οποία εφαρμόζεται στην Cosmetic Derma Medicine. Η διαδικασία περιλαμβάνει την αφαίρεση του θύλακα της τρίχας με ένα εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου υπό τοπική αναισθησία.

The post Αποτρίχωση με laser: Η μόνιμη λύση για λείο δέρμα appeared first on Doctoranytime blog | Ενημερώση για όλα τα θέματα υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα