Θέλει Τσέρτσι και ο Παναθηναϊκός!

Τα τρία τελευταία χρόνια ο Αλέσιο Τσέρτσι έχει δει την ποδοσφαιρική του καριέρα να παίρνει την κατιούσα, από τη στιγμή που άφησε την Τορίνο (όπου ήταν εξαιρετικός) για να κάνει το μεγάλο βήμα για την Primera Division και την Ατλέτικο Μαδρίτης, παρόλα αυτά η μπογιά του δεν έχει ακόμα περάσει…

Η Λας Πάλμας του Σέρχιο Αραούχο φαίνεται να ενδιαφέρεται έντονα να τον ντύσει στα κιτρινομπλέ όμως σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ των ιταλικών

ΜΜΕ υπάρχει και ελληνικός ανταγωνισμός για χάρη του 29χρονου εξτρέμ.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζο ανέφερε μέσω της ιστοσελίδας του πως ο Ολυμπιακός είναι μία από τις ομάδες που έχουν μπει στο κυνήγι της απόκτησής του ενώ σύμφωνα με την "Corriere di Bologna", ο μάνατζέρ του αποκάλυψε πως ο Τσέρτσι έχει πιθανότητες να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

"Ο Αλέσιο Τσέρτσι δεν θα φορέσει τη φανέλα της Μπολόνια. Μετά τη κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του με την Ατλέτικο, ο μάνατζέρ του επιβεβαίωσε πως ο πρώην άσος της Τορίνο θα προτιμούσε την παραμονή του στην ισπανική λίγκα φορώντας τη φανέλα της Λας Πάλμας ή την ελληνική περιπέτεια με τον Παναθηναϊκό.

Αντίθετα πιο λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Ελλάς Βερόνα", αναφέρει αναλυτικά το δημοσίευμα.

Photo Credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

The post Θέλει Τσέρτσι και ο Παναθηναϊκός! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα