Τέσσερις κλήσεις στην Εθνική ομάδα

Η ανταμοιβή των προσπαθειών του τμήματος Κανόε Καγιάκ του Ολυμπιακού ήρθε με την πρόσκληση της Εθνικής Ομάδας για τέσσερις αθλήτριες του συλλόγου. Το τμήμα ξεχώρισε για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησε ολο το έτος στις επίσημες διοργανώσεις με αποτέλεσμα ο Ομοσπονδιακός προπονητής να δείξει το ενδιαφέρον του για τέσσερις αθλήτριες του ΟΣΦΠ.

Ο λόγος για τις Μποτέτσι Ισαβέλλα, Φρακούλη Νικόλ, Βιώνη

Ιωάννα, Λαγάκου Ναταλία. Οι εν λόγω αθλήτριες ξεχώρισαν με τις διακρίσεις τους κατακτώντας πρωταθλήματα Ελλάδος στις κατηγορίες τους.

Επιπλέον την αποστολή θα στελεχώσουν η Γιαννούλη Γιώτα, Χατζής Δημήτρης, Δημητρακόπουλος Θανάσης, Μουρβλιάνη Ναταλία, Καραπαναγιώτιδης Άκης

Το κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά το Σαββατοκύριακο, 18-19 Νοεμβρίου.

Η αποστολή θα συνοδεύεται από την προπονήτρια του τμήματος, Βάλια Κορμού η οποία δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε η κορυφαία ομάδα, οργανωμένη και επιτελικά σχεδιασμένη για μεγάλα γεγονότα όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό μας. Η Εθνική Ομάδα αποτελεί όνειρο για τον κάθε αθλητή. Εύχομαι στα παιδιά να προσφέρουν τον καλύτερο τους εαυτό και να θέσουν τις βάσεις για μεγαλύτερους αθλητικούς αγώνες με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Είναι μεγάλη ικανοποίηση και υπερηφάνεια να έχω τόσους αθλητές /τριες στην Εθνική Ομάδα.

Ο Έφορος του Τμήματος, Τάσος Βουγίδης τόνισε με τη σειρά του: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στην προπονήτρια μας για το σπουδαίο έργο της, τους εύχομαι καλό ξεκίνημα στη νέα τους αθλητική ιδιότητα ως μέλη της Εθνικής ομάδας».

The post Τέσσερις κλήσεις στην Εθνική ομάδα appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα