Τέλος στο μαρτύριο για τον «έρωτα» του Ολυμπιακού, Νιλμάρ!

Μετά από δύο χρόνια περιπλάνησης στο Ντουμπάι και την Αλ-Νασρ, ο Νιλμάρ επέστρεψε στη Βραζιλία. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος, ο οποίος απασχόλησε αρκετά τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι δεν ήρθε ποτέ στην Ελλάδα παρά το έντονο "ερυθρόλευκο φλερτ".

Ο πρώην επιθετικός των Ιντερνασιονάλ, Λιόν, Κορίνθιανς, Βιγιαρεάλ, Αλ Ραγιάν, Ελ Τζαΐς πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις – κάποια βραζιλιάνικα ΜΜΕ είχαν αμφιβολίες λόγω πρότερων τραυματισμών του – υπέγραψε συμβόλαιο με τη Σάντος την Παρασκευή, αλλά θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα (10/7).

Για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι δεν έχει καταφθάσει ακόμη το δελτίο του από την ομάδα του Ντουμπάι. Ο δεύτερος γιατί τα ξημερώματα της Δευτέρας η Σάντος υποδέχεται τη Σάο Πάουλο στο "clasico" της πόλης για τη 12η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και εκτιμήθηκε ότι δεν θα μπορούσε να δοθεί η δέουσα προσοχή στο επικοινωνιακό κομμάτι που αφορά στη μεταγραφική επιτυχία της ομάδας.

Όπως κι αν έχει ο Νιλμάρ θα φορέσει τη φανέλα που φόρεσε ο Ζιοβάνι. Έστω κι αν το πεπρωμένο του υπέδειξε να μην είναι αυτή του Ολυμπιακού, αλλά αυτή της Σάντος…

Photo Credits: AP Photo/Juan Karita

The post Τέλος στο μαρτύριο για τον «έρωτα» του Ολυμπιακού, Νιλμάρ! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα