Τελειώνει ο Άλαρνταϊς απ’ την Έβερτον, πρώτο φαβορί ο Μάρκο Σίλβα

Παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία της Έβερτον αναμένεται να αποτελέσει εντός των επόμενων 24 ωρών ο Σαμ Άλαρνταϊς. Σύμφωνα με το «Sky Sports», οι διοικούντες την αγγλική ομάδα αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία με τον έμπειρο Άγγλο τεχνικό, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019.

Το ρεπορτάζ του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου αναφέρει πως πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Άλαρνταϊς είναι ο Μάρκο Σίλβα. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού,

που αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο απ’ τη Γουότφορντ, πληρώνοντας την κάκιστη πορεία της ομάδας, αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων της Έβερτον απ’ το καλοκαίρι του 2017.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, κατά το παρελθόν, έχει καθίσει στον πάγκο των Εστορίλ, Σπόρτιγκ, Ολυμπιακού και Χαλ Σίτι. Μάλιστα, με τους "ερυθρόλευκους" κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ με τη Σπόρτινγκ το Κύπελλο Πορτογαλίας. Γενικότερα, θεωρείται ένα απ’ τους καλύτερους προπονητές της γενιάς του, με τους Άγγλους να τον έχουν σε εκτίμηση, παρότι δεν έχει καταφέρει -μέχρι στιγμής- να κάνει μία επιτυχία στην Premier League.

Το ρεπορτάζ του Sky Sports για Μάρκο Σίλβα

Sky sources: Sam Allardyce is set to leave Everton in the next 24 hours, with Marco Silva the favourite to replace him. pic.twitter.com/xbaphgkJiD

Sky Sports News (@SkySportsNews) May 15, 2018

The post Τελειώνει ο Άλαρνταϊς απ’ την Έβερτον, πρώτο φαβορί ο Μάρκο Σίλβα appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα