Σπουδαίες επιτυχίες στο Διασυλλογικό

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν για μια ακόμη φορά οι αθλητές του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων.

Η Αλίκη Καραμαργιού κατέλαβε την 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων στα -47kg μετά από 4 αγώνες, όπου ηττήθηκε στον ημιτελικό από την νικήτρια της κατηγορίας και πρωταθλήτρια της περσινής σεζόν.

Η κατάκτηση της 3ης

θέσης από την αθλήτρια του Ολυμπιακού αποτελεί σημαντικό επίτευγμα καθώς ήταν η μικρότερη της κατηγορίας σε ηλκία και διακρίθηκε ανάμεσα σε μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους.

Επίσης πολύ σημαντική ήταν η παρουσία των αθλητών του Ολυμπιακού που έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα με απολογισμό τριών χάλκινων μεταλλίων και συγκεκριμένα από τον Στέφανο Μπαλαγιάννη στα -45kg Παίδων, την Ελπίδα Σεγρεδάκη στα -47kg Κορασίδων και τη Σεμέλη Σούμπαση στα -51kg Κορασίδων.

Παράλληλα η Μαρία Βλασσοπούλου κατέκτησε την 5η θέση στα-59kg Κορασίδων καθώς έχασε στον προημιτελικό ενώ συνολικά έπαιξε 3 αγώνες.

The post Σπουδαίες επιτυχίες στο Διασυλλογικό appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα