Σπόντες Σφαιρόπουλου για την συμμετοχή των τραυματιών!

Την ώρα που ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο Γιώργος Πρίντεζης κι ο Γιώργος Μπόγρης έπαιζαν στο Game 3 με την Ζάλγκιρις τραυματίες, ο Ολυμπιακός έχανε την ευκαιρία για το μπρέικ που θα του έδινε ξανά το πλεονέκτημα έδρας και έβλεπε την ομάδα του Κάουνας να παίρνει το προβάδισμα με 2-1. Μία μέρα μετά, η προπόνηση των ερυθρόλευκων έγινε με πάρα πολλά προβλήματα, με τον Πρίντεζη να μένει εκτός και

να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 4, αλλά και με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να εκφράζει τα παράπονά του προς τους δημοσιογράφους που ακολούθησαν την ομάδα στην Λιθουανία.

Αποστολή στο Κάουνας: Σπύρος Καβαλιεράτος

"Όλοι ήσασταν υπέρ του να παίξουν οι τραυματίες και διθυραμβολογούσατε μετά το δεύτερο ματς στο οποίο έπαιξαν με ενέσεις. Τώρα με ρωτάτε αν πρέπει να παίζουν οι τραυματίες" είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού και συνέχισε: "Δεν είχαμε λάθος πλάνο, ήταν μια χαρά, με αυτό έχουμε πορευθεί σε όλη τη σεζόν. Απλά έπρεπε να είμαστε πιο έτοιμοι, πιο αποφασιστικοί, πιο δυναμικοί, με περισσότερη ενέργεια και πάθος. Σε αυτά τα παιχνίδια μετρά η ψυχή και όταν η ψυχή είναι δυνατή, υπερνικά την κούραση. Νομίζω πως θα αντιδράσουμε, γιατί η εικόνα που δείξαμε δεν μας αντιπροσωπεύει και μας αδικεί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, πρέπει να πάμε για την νίκη. Να κάνουμε σωστά τα απλά πράγματα, γιατί από αυτά χάσαμε χθες".

The post Σπόντες Σφαιρόπουλου για την συμμετοχή των τραυματιών! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα