Σφαιρόπουλος: «Σε πρώτη φάση θα πάρουμε έναν παίκτη»

Εδώ και μερικές ημέρες είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός κοιτάζει στην αγορά για περιφερειακό παίκτη. Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση από τα πλέον επίσημα χείλη: Αυτά του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι οι "ερυθρόλευκοι" ψάχνουν για παίκτη, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι δεν πρόκειται ο παίκτης που θα έρθει να αλλάξει κάποιον από τους υπάρχοντες ξένους (Τόμπσον, Ρόμπερτς), παρά θα έρθει ως προσθήκη.

Αναλυτικά

η δήλωσή του: "Όντως σε συνεργασία με την διοίκηση που πάντα είναι κοντά μας και πάντα είναι κοντά γίνονται κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα και να βρούμε έναν παίκτη, σε πρώτη φάση έναν, που να είναι ικανός να μας δώσει το κάτι παραπάνω, όταν τον χρειαζόμαστε. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πιστεύω τους άλλους παίκτες. Είναι προσθήκη παίκτη, όχι αλλαγή. Το ρόστερ θα ενισχυθεί. Ψάχνουμε να βρούμε έναν παίκτη στη περιφέρεια που θα μπορέσει να βοηθήσει και όχι απλά για να πάρουμε"

Θα μου επιτρέψετε να μην προχωρήσουμε τοο πόσο κοντά ή μακρια είναι. Γίνονται διεργασίες, η διοιήκηση μεριμνά για το καλύτερο της ομάδας. Δεν μπορώ να σας πω τώρα πόσο κοντά ή μακριά είμαστε. Γίνονται διαπραγματεύεις και διεργασίες".

The post Σφαιρόπουλος: «Σε πρώτη φάση θα πάρουμε έναν παίκτη» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα