Σφαιρόπουλος για φάουλ και Παπανικολάου

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό αφού επιβλήθηκε με 71-68 επί των ερυθρολεύκων στο ΣΕΦ. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στα κομμάτια που πρέπει να διορθωθούν στο παιχνίδι της ομάδας του εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι αυτό θα συμβεί.

Αρχικά,

μιλώντας για την εικόνα του παιχνιδιού στην Cosmote TV ο κ. Σφαιρόπουλος τόνισε: "Νομίζω ότι το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Προς το τέλος του παιχνιδιού είχαμε καλό ρυθμό αλλά δεν αντέξαμε. Δεν κρατήσαμε τη συγκέντρωση μας. Δεχτήκαμε κάποια σουτ που δεν έπρεπε να δεχθούμε. Η άμυνα ήταν πιο χαλαρή από όσο έπρεπε. Έτσι, κατάφεραν και μπήκαν ξανά στο παιχνίδι. Στο τέλος είχαμε την τελευταία επίθεση για το γκολ – φάουλ, μπήκε μόνο το καλάθι. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες το ματς.

Ήταν ένα ματς το οποίο εμείς το προσεγγίσαμε σωστά. Παίξαμε ενα καλό παιχνίδι. Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό έχεις δύσκολη αποστολή. Το ξέραμε αυτό. Όπως χάσαμε θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Και στις δύο περιπτώσεις θα έλεγα ότι είναι αρχή, ότι δεν έχουμε κάνει προπόνηση ακόμα όλοι μαζί και όσο περνάει ο καιρός θα είμαστε ολοένα και καλύτεροι. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Έχω εμπιστοσύνη στη δουλειά μας. Πρέπει να ξεπεράσουμε κάποιους τραυματισμούς. Πρέπει να ξεπεράσουμε την κούραση των διεθνών. Όλα αυτά σιγά σιγά θα τα ξεπεράσουμε.

Χρειάζεται χρόνος για να διορθωθούν αυτά και να μονταριστεί η ομάδα. Όλα όσα προανέφερα συνετέλεσαν στο να έχουμε σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι μας, είναι αρχή και όσο περνάει ο καιρός θα βελτιωνόμαστε".

Σε ερώτηση που του έγινε για το εάν ήταν φάουλ στη φάση του ΜακΛιν στο τέλος ο κόουτς του Ολυμπιακού κουνώντας καταφατικά το κεφάλι του τόνισε: "Εντάξει δεν έχω να πω τίποτα σε αυτό".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για το επεισόδιο με τον Κώστα Παπανικολάου δήλωσε: "Στους διαιτητές δεν θέλω να μιλάει κανένας. Δεν είναι δουλειά των παικτών. Πρέπει να παραμένουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Ο καθένας πρέπει να κάνει τη δουλειά του σωστά".

Photo credits: Eurokinissi

The post Σφαιρόπουλος για φάουλ και Παπανικολάου appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα