Πρίντεζης: «Δεν είναι μόνο ο Τεόντοσιτς…»

Μετά το φινάλε της προπόνησης του Ολυμπιακού στο Sinan Erdem, ο Γιώργος Πρίντεζης πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους. Από κάθε χώρα. Λογικό αν σκεφτεί κάποιος πως ήταν ο παίκτης που έκρινε τον τελικό του 2012, στο ίδιο γήπεδο.

Όπως ήταν λογικό το γεγονός πως δεν σταμάτησε ν΄απαντάει για εκείνη την στιγμή και σε ερώτηση για τον αν γνωρίζει τον λόγο σχολίασε: "Κάτι μπορώ να φανταστώ… (σ.σ. γέλια)".

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Νότης Ψιλόπουλος

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού

μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για το που θα κριθεί ο ημιτελικός με την ΤΣΣΚΑ, επισημαίνοντας πως "αυτά τα παιχνίδια έχουν διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με όσα έχουν προηγηθεί. Πρέπει να κάνεις καλά τα βασικά πράγματα πάνω στο παρκέ απέναντι σε μία ομάδα, με μεγάλη ποιότητα, χημεία και ρόλους. Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να τα καταφέρουμε", ενώ για το αν είχαν βγει συμπεράσματα στο ματς με την ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ είπε: "Βαθμολογικά ήταν αδιάφορο εκείνο το παιχνίδι. Αυτές οι αναμετρήσεις είναι εντελώς διαφορετικές σε σχέση με ένα νοκ άουτ ματς στο Final Four".

Όσον αφορά στον Μίλος Τεόντοσιτς που έχει ταλαιπωρηθεί από πρόβλημα τραυματισμού, εξήγησε πως "δεν είναι μόνο ο Μίλος που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα είναι και ο Ντε Κολό. Γενικά όλοι οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ θέλουν προσοχή κι έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά, ώστε να τους αντιμετωπίσουμε", πριν κλείσει απαντώντας σε ερώτηση για το αν υπάρχει μυστικό που θα δώσει την πρόκριση: "Το μυστικό σε αυτές τις αναμετρήσεις είναι να κάνεις σωστά αυτά που σε έφεραν εδώ. Μπορεί να είναι γιορτή, ένα Final Four, όμως εμείς πρέπει να εφαρμόσουμε όσα γνωρίζουμε καλά".

The post Πρίντεζης: «Δεν είναι μόνο ο Τεόντοσιτς…» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα