Ο στόχος του Ολυμπιακού έγινε το πρώτο deal της Νάπολι για το 2018!

Στα μέσα Δεκεμβρίου ένα από τα ονόματα που έπαιξε έντοναγια αρκετές ημέρες στην ερυθρόλευκη μεταγραφική επικαιρότητα ήταν εκείνο του Ζινεντίν Μασάς, με το ρεπορτάζ από την Γαλλία να αναφέρει πως ο Γαλλοαλγερινός "κόφτης" ήταν ένας από τους παίκτες που είχε "σταμπάρει" για τον Ολυμπιακό ο Φρανσουά Μοντέστο.

Το γεγονός πως είχε μείνει ελεύθερος μετά από διαμάχη του με την Τουλούζ είχε ανεβάσει ακόμα περισσότερο το θέμα στον "αφρό"

από τη στιγμή που δεν υπήρχε ομάδα για να ζητήσει αποζημίωση για την πώλησή του, ωστόσο όλα δείχνουν πως η νέα ομάδα του 22χρονου άσου θα είναι άλλη.

Ναπολι – Μασας

https://t.co/48eKaeYIcg – BeinSports – Machach passa le visite mediche, a breve la firma sul contratto

— CalcioNapoli24.it (@CalcioNapoli24) January 11, 2018

Μάλιστα δεν πρόκειται για κάποια τυχαία αλλά για την ιστορική Νάπολι που ηγείται φέτος της κούρσας στην Serie A (πήρε και τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα), με τα ιταλικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν την Πέμπτη πως ο παίκτης θα αποτελέσει το πρώτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα για τους "παρτενοπέι".

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Μασάς έφτασε το πρωί της Πέμπτης στην ιατρική κλινική της Ρώμης "Villa Stuart" και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε (κράτησαν παραπάνω από 4 ώρες), με τον παίκτη να αναμένεται μέχρι το τέλος της ημέρας να ανακοινωθεί από τους "παρτενοπέι".

Τη συμφωνία μαζί του την έκανε μάλιστα γνωστή μέσω δηλώσεών του ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον πρόεδρο της Νάπολι να κάνει λόγο για έναν ενδιαφέρον παίκτη και να εύχεται να αποδείξει εντός γηπέδου πως είναι παίκτης που αξίζει για την Νάπολι.

Ο Μασάς στην Νάπολι

De Laurentiis: "Machach prospetto interessante, ci auguriamo che il campo dimostri che sia da Napoli. A breve arriverà in sede per firmare il contratto con noi"

— Claudio Russo (@claudioruss) January 11, 2018


https://t.co/jcfB9sMD76 – De Laurentiis: "Machach acquisto di prospettiva individuato da Giuntoli, a breve la firma! Verdi o Deulofeu, decide Sarri"

— CalcioNapoli24.it (@CalcioNapoli24) January 11, 2018

The post Ο στόχος του Ολυμπιακού έγινε το πρώτο deal της Νάπολι για το 2018! appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα