Ο Σφαιρόπουλος εξήγησε το γιατί επέλεξε τον Γουίλτζερ

Κατά την διάρκεια παρουσίασης του νέου χορηγού του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και συγκεκριμένα του «Fluo» (πρόκειται για την πρωτοποριακή εταιρεία τεχνολογίας με smartphones και tablets), ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε το «παρών», μιλώντας τόσο για το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Κάιλ Γουίλτζερ,

όσο και για την κατάσταση που βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης.

Αναφορικά με τον Καναδό πάουερ-φόργουορντ, ο οποίος προστέθηκε στο ρόστερ του Ολυμπιακού, σχολίασε τα εξής: "Διαθέτει χαρακτηριστικά που μου άρεσαν και είναι σημαντικά στο σύγχρονο μπάσκετ, όπως είναι το σουτ του από μακρινή απόσταση, όπως επίσης και το γεγονός ότι διαθέτει εξαιρετικό χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χαλάσει τις ισορροπίες μέσα στην ομάδα. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί. Χρόνος για να μάθει και να τον μάθουν. Ουσιαστικά είναι η πρώτη του επαγγελματική του ομάδα και σιγά-σιγά θα μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς".

Απαντώντας σε ερώτηση για την κατάσταση που βρίσκεται ο Βασίλης Σπανούλης, τόνισε πως: "Είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει μαζί μας ο Σπανούλης. Νιώθει καλύτερα αλλά δεν είναι στο 100% ακόμα. Κάθε μέρα κρίνεται η παρουσία του. Στόχος είναι να δυναμώσουν οι μύες γύρω από το γόνατό του".

The post Ο Σφαιρόπουλος εξήγησε το γιατί επέλεξε τον Γουίλτζερ appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα