Ο Ντομίνγκες θυμήθηκε το 2-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν χθες (25/2) από τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Οι Πειραιώτες είχαν επικρατήσει 2-0 χάρη σε τέρματα των Ντομίνγκες και Κάμπελ, με τον Αργεντινό να μην ξεχνά εκείνη την βραδιά στο Φάληρο και να κάνει σχετικό ποστάρισμα στα social media.

Βέβαια, ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε εξαιτίας της ήττας στην Αγγλία με 3-0 χάρη σε χατ-τρικ του Φαν Πέρσι και δεν ολοκλήρωσε τον θρίαμβο.

"Στις 25 Φεβρουαρίου 2014, το λιοντάρι βρυχήθηκε τόσο δυνατά στο Καραϊσκάκη που ο σεβασμός έφτασε μέχρι το Μάντσεστερ. Με τη βοήθεια των φιλάθλων μας, νικήσαμε 2-0", έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram ο "Τσόρι", συνοδεύοντας το μήνυμά του με μια πανηγυρική φωτογραφία με συμπαίκτες του έπειτα από γκολ, φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.

Photo Credits: Eurokinissi

El 25/02/2014 el León rugía tan fuerte en Karaiskaki que el respeto llegaba hasta Manchester… Con la ayuda de todos nuestros aficionados ganábamos 2 a 0. #recuerdosinolvidables #karaiskaki #CHD10 #choridominguez #olympiacos #experiencia

A post shared by Alejandro Chori Dominguez (@choridominguezofi) on Feb 25, 2018 at 5:41am PST

The post Ο Ντομίνγκες θυμήθηκε το 2-0 με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα