Με Αννόβερο για την 5η νίκη

Με μοναδικό στόχο την 5η νίκη στον Α’ Όμιλο του Champions League η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται το Αννόβερο το Σάββατο (13/01) στις 20:30 (ΕΡΤ 2, ERT Web TV) στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής.

Οι Πειραιώτες που παραμένουν αήττητοι, οδηγούν την κούρσα του ομίλου, απολαμβάνοντας

τη μοναξιά της κορυφής (με 13 βαθμούς), μετρώντας 4 νίκες και μια ισοπαλία και θέλουν να διευρύνουν την εξαιρετική τους πορεία στην Ευρώπη, πραγματοποιώντας ένα ακόμα βήμα προς το Final 8 που θα διεξαχθεί στη Γένοβα.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου προέρχεται από την κοινή προετοιμασία στον Πειραιά με τη δεύτερη του ομίλου, Ντιναμό Μόσχας και το Σάββατο θέλει να πανηγυρίσει ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το τεχνικό επιτελείο το οποίο υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των παικτών του.

Η αποστολή του Θρύλου αποτελείται αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαΐδη.

The post Με Αννόβερο για την 5η νίκη appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα