Μάντζαρης: «Έχουμε πάρει τον αέρα της ΤΣΣΚΑ»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ήταν εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού, αν όχι ο κορυφαίος στη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ, οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» στον τελικό της Κυριακής και με την λήξη της αναμέτρησης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός

έχει πάρει τον αέρα της ΤΣΣΚΑ.

Όσο για το σημείο κλειδί, το γεγονός ότι οι "ερυθρόλευκοι" κράτησαν τους Ρώσους χαμηλά στο σκορ. Χαρακτηριστικά είπε:

"Δεν ξέρω, τι να σου πω; Έχουμε κερδίσει τέσσερις φορές την ΤΣΣΚΑ, είμαστε ευχαριστημένοι για τη νίκη που πήραμε.Θα δούμε έναν ημιτελικό χωρίς άγχος και πίεση, θα τον απολαύσουμε και θα περιμένουμε τον αντίπαλό μας".

Ποιο είναι το κλειδί;
"Κακά τα ψέματα, της έχουμε πάρει τον αέρα στο Final Four. Κοιτάμε να την κρατάμε χαμηλά στο σκορ, αυτό είναι το κλειδί. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο α’ μέρος, αλλά βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος και πήραμε την πρόκριση".

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ: "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη στο ραδιόφωνο του Sport24 ο οποίος σημείωσε πως όντως υπάρχουν πολλά κοινά στοιχεία με το Final Four στην Μαδρίτη σημειώνοντας:

"Έχει πολλά κοινά στοιχεία, δεν δώσαμε καθόλου σημασία τι έχει γίνει στο παρελθόν. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη. Δεν δώσαμε καμία σημασία στο παρελθόν, ξέραμε ότι είχε πίεση και άγχος η ΤΣΣΚΑ".

Έχεις κάποια επιλογή για τον τελικό ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε ή Ρεάλ;
"Δεν υπάρχει κάποια επιλογή, εμείς να ξεκουραστούμε και να είμαστε καλά".

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ"

Ο Παπανικολάου από την πλευρά του στάθηκε στον χαρακτήρα που έχει η ομάδα του Ολυμπιακού ώστε να ξεπερνάει κάθε κατάσταση και τόνισε ότι αν οι "ερυθρόλευκοι" είναι σοβαροί στον τελικό δεν έχουν να φοβηθούν κανένα:

Ποιον προτιμάτε για αντίπαλο στον τελικό;
"Αν ο Ολυμπιακός είναι σοβαρός και ακολουθήσει το πλάνο και θα έχει πολλές πιθανότητες, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Έχουμε μάθει να κοιτάμε τον εαυτό μας. Σεβόμαστε κάθε ομάδα, αλλά δεν τους υπερ-σερβόμαστε, κοιτάμε τον εαυτό μας και τι πρέπει να κάνουμε εμείς για να πάρουμε τη νίκη".

Τι είναι ο Ολυμπιακός με μία λέξη:
"Χαρακτήρας. Αυτή η ομάδα έχει γαλουχηθεί μέσα από τον χαρακτήρα της και να κοιτάζει μπροστά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Οι ξένοι προετοιμάζονται όσο καλύτερα μπορούν, σίγουρα μπορεί κάποιοι να έχουν έξτρα άγχος, αλλά εκεί που έπρεπε ήταν "εκεί", έβαλαν μεγάλα σουτ και έβγαλαν σπουδαίες άμυνες, για να πάρουμε τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός Αθλος: Τελικό ΞΑΝΑ στο σπίτι του!

Σπανούλης: "Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου"

Το κανε, όπως στη Μαδρίτη ο Σπανούλης

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

The post Μάντζαρης: «Έχουμε πάρει τον αέρα της ΤΣΣΚΑ» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα