Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Λεμονής

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Ατρόμητο (16:00) στο γήπεδο Καραϊσκάκη και ο προπονητής των Πειραιωτών, Τάκης Λεμονής, προειδοποιεί τους παίκτες του για την αναμέτρηση μέσω της ανάλυσης βίντεο που τους έκανε, τονίζοντάς τους πως θα είναι από τα δυσκολότερα φετινά τους παιχνίδια.

"Μην παίρνετε αψήφιστα το παιχνίδι αυτό. Θα είναι από τα πιο δύσκολα που θα παίξετε φέτος στο πρωτάθλημα. Είναι σοβαρός και συγκροτημένος ο Ατρόμητος. Μία ομάδα καλά μαζεμένη και στημένη και με κοντά τις γραμμές της

ειδικά σε ματς που παίζει με μεγάλες ομάδες. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και προσήλωση από μέρους μας", τους είπε ο 57χρονος προπονητής και συνέχισε:

"Θα κάνουμε φάσεις, αλλά είναι πολύ σημαντικό το να είμαστε πιο ουσιαστικοί και εύστοχοι στην τελική προσπάθεια. Ξέρετε ότι πρέπει να πάρουμε το ματς και ότι παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας. Με πειθαρχία και σοβαρή εικόνα να κερδίσουμε και να κοιτάξουμε μετά με ηρεμία την συνέχεια".

Έρχεται επιβράβευση για Νικολάου

Εξάλλου, σύμφωνα με τη SportDay, αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ο Δημήτρης Νικολάου, από τον Ολυμπιακό είναι διατεθειμένοι να επιβραβεύσουν τον 19χρονο αμυντικό με ένα καλύτερο συμβόλαιο.

Ο νεαρός έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους και από τον Ολυμπιακό περιμένουν να δουν αν ο μικρός θα έχει ανάλογη συνέχεια. Στο λιμάνι γνωρίζουν ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδες για τον 19χρονο, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το 2021 και γι’ αυτό θέλουν να προνοήσουν.

Photo Credits: Eurokinissi

The post Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Λεμονής appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα