Επέκταση συμβολαίου στον Αγραβάνη

Όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Αγραβάνη, για την επέκταση της συνεργασίας τους, για τα επόμενα τρία χρόνια!

Το συμβόλαιο του 23χρονου φόργουορντ/σέντερ με τον Ολυμπιακό

ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2018, αλλά η πειραϊκή ΚΑΕ, θέλοντας να προλάβει καταστάσεις, δείχνοντας παράλληλα εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Δημήτρη Αγραβάνη, κατάθεσε νέα πρόταση συνεργασίας στον παίκτη, την οποία και αποδέχτηκε. Ο διεθνής φόργουορντ, ο οποίος ήρθε στο μεγάλο λιμάνι το καλοκαίρι του 2013 (μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου), ήρθε σε συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους" και θα υπογράψει συμβόλαιο επέκτασης της συνεργασίας τους έως και το 2020!

Mε αυτόν τον τρόπο, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δείχνει για ακόμη μία φορά έμπρακτα την εμπιστοσύνη και την στήριξη της στον γηγενή κορμό της, έχοντας ανανεώσει νωρίτερα και τα συμβόλαια των Γιώργου Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρης. Οι "ερυθρόλευκοι", όμως, δεν μένουν εδώ, καθώς αναμένεται να υπάρξει και συνέχεια στην επέκταση των συνεργασιών με τους Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου. Τα συμβόλαια των δύο σμολ-φόργουορντ, ολοκληρώνονται επίσης το καλοκαίρι του 2018 και οι Πειραιώτες θέλουν από τώρα να τους "δέσουν" στον Πειραιά, ώστε να νιώθουν και οι ίδιοι οι παίκτες τους ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον τους.

The post Επέκταση συμβολαίου στον Αγραβάνη appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα