Εμενίκε: «Ληστεύονται ξένοι παίκτες στην Αθήνα και κανείς δε νοιάζεται»

Δεν είναι λίγα τα κρούσματα με ληστείες σε σπίτια ξένων ποδοσφαιριστών το τελευταίο διάστημα. Στο στόχαστρο έχουν μπει και παίκτες του Ολυμπιακού όπως οι Εμενίκε, Καρσελά, Ομάρ και Οτζίτζα-Οφόε, οι οποίοι έχουν δει τα σπίτια τους να γίνονται έρμαια σπείρας ληστών.

Ο Νιγηριανός στράικερ των Πειραιωτών έκανε σχετικό ποστάρισμα στο λογαριασμό του στο twitter, εκφράζοντας τους φόβους του και το παράπονό του, λέγοντας πως δε νοιάζεται

κανένας και πως ο ίδιος δεν μπορεί να κοιμηθεί εύκολα τα βράδια.

"Ξένοι παίκτες ληστεύονται σχεδόν καθημερινά στην Αθήνα και κανένας δε νοιάζεται. Από τότε που λήστεψαν εμένα, πέντε ξένοι παίκτες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο και ουδείς θα νοιαστεί μέχρι να σκοτωθεί κάποιος. Μέσα στο σπίτι μου δεν μπορώ να κοιμηθώ 100% τα βράδια και είναι μεγάλο κρίμα", έγραψε ο Εμενίκε.

Θυμίζουμε βέβαια ότι τον περασμένο μήνα, όταν έγινε η διάρρηξη στο σπίτι του Καρσελά, η ΠΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε σε διαρκή επαφή με τις Αρχές μετά τα συνεχόμενα κρούσματα σε σπίτια "ερυθρολεύκων", ενώ μέσω εταιρείας security θέλει να προσφέρει έξτρα φύλαξη στις οικείες αλλά και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να νιώθουν περισσότερο ασφαλείς.

Foreign players get robbed almost everyday in Athens and no one cares, since I was robbed about five foreign players has been robbed and no one cares until they kill someone, in my house I can’t even sleep 100percent at night what a shame.

— EMMANUEL C EMENIKE (@E29EMENIKE) December 12, 2017

The post Εμενίκε: «Ληστεύονται ξένοι παίκτες στην Αθήνα και κανείς δε νοιάζεται» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα