Δεν υπάρχει θέμα Νασρί, ανοικτό για αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό

Θέση στα σενάρια που ξέσπασαν τις τελευταίες ώρες και αφορούσαν το ενδεχόμενο απόκτησης του Νασρί τοποθετήθηκε ο Κώστας Καραπαπάς. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποκτηθούν, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχωρήσεων.

Αρχικά ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook: "Μόνο κακό κάνουν στον Ολυμπιακό όσοι γράφουν και αναμεταδίδουν

παραμύθια τύπου Ντεουλοφέου και Νασρί..".

Η συγκεκριμένη του τοποθέτηση έφερε γρήγορα πολλά σχόλια με το διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σπεύδει να απαντήσει σε ορισμένα από αυτά. "Ρε παιδιά στις 12:00 τελειώνουν οι μεταγραφές, γίνονται κάποιες επαφές θα δούμε. Αλλά δε θα κοροιδεύουμε τον κόσμο να λέμε ότι θα πάρουμε τον ΝΑΣΡΙ. Η Υπέρβαση έγινε αυτό το Γενάρη. Ξεκαθάρισα το θέμα Νασρί απλώς και τα άλλα τα μυθεύματα περί Ντεολοφέου που έπρεπε να το κάνουμε και πιο νωρίς αλλά αφού πήγε σε ομάδα ο άνθρωπος δεν πίστευα ότι θα συνεχίσουν τα παραμύθια" ήταν το πιο χαρακτηριστικό από αυτά.

Λίγο αργότερα αποχαιρέτησε αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αποχωρήσεων: "Απλά. Και επειδή εδώ έχει δουλειά ακόμα με αποχωρήσεις σας καληνυχτίζω…"

Αναλυτικά τα σχετικά ποστ:

The post Δεν υπάρχει θέμα Νασρί, ανοικτό για αποχωρήσεις στον Ολυμπιακό appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα