Χάινς: «Ο Ρόμπερτς θα ταιριάξει με τον Σπανούλη»

Την σεζόν 2010-2011, ο Κάιλ Χάινς ήταν συμπαίκτης με τον Μπράιαν Ρόμπερτς στην Μπάμπεργκ, αγωνιζόμενοι μάλιστα και στην EuroLeague, στην χρονιά πριν έρθει ο Αμερικανός σέντερ στον Ολυμπιακό.

Ο νυν παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ρωτήθηκε στο twitter για τις δυνατότητες του υποψήφιου μεταγραφικού στόχου

των "ερυθρολεύκων" (με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία), τονίζοντας πως ήταν ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχε ποτέ, επισημαίνοντας πως θα ταιριάξει στους Πειραιώτες με τον Βασίλη Σπανούλη.

Συγκεκριμένα, ο Κάιλ Χάινς έκανε δύο σχόλια στο twitter, σε ερωτήσεις που δέχτηκε για τον Μπράιν Ρόμπερτς, λέγοντας τα εξής: "Ήταν ένας από τους πιο υποτιμημένους γκαρντ στην Ευρώπη, όταν αγωνιζόταν στην Μπάμπεργκ. Εκείνος (Ρόμπερτς) και ο Μπίλι (Σπανούλη) θα ταιριάξουν μαζί στον Ολυμπιακό".

Στην συνέχεια, ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος κατέκτησε δύο σερί χρονιές την EuroLeague με τους Πειραιώτες, τόνισε πως: "Eίναι ένας από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ. Σπουδαία προσωπικότητα, τόσο εντός, όσο και εκτός παρκέ. Και είναι ένας εντυπωσιακά clutch παίκτης στις μεγάλες και κρίσιμες στιγμές".

He is was on of the most underrated guards in Europe with bamberg. Him and bill will fit well together.

— Kyle Hines (@SirHines) 21 Ιουλίου 2017


He is one of the best teammates I've ever had. Great person both on and off the court. And he is super clutch in big moments.

— Kyle Hines (@SirHines) 21 Ιουλίου 2017

The post Χάινς: «Ο Ρόμπερτς θα ταιριάξει με τον Σπανούλη» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα