«Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα»

O κόουτς της ομάδας πόλο ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Ερασιτέχνη και μίλησε για τη νίκη στην Μπρέσια και την προσεχή αναμέτρηση με την Παρτιζάν. Πιο αναλυτικά, για το ματς της Τετάρτης (06/12) με τον Υδραϊκό:

«Η αλήθεια είναι πως στο μυαλό μας έχουμε το παιχνίδι του Σαββάτου με την Παρτιζάν. Απέναντι στον Υδραϊκό πιστεύουμε θα επικρατήσουμε καθώς η υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και θα αποτελέσει ένα καλό παιχνίδι προετοιμασίας πριν το ματς του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για την ωριμότητα που δείχνει η ομάδα στην Ευρώπη: «Δεν θέλω να συγκρίνω την εφετινή ομάδα με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Η ομάδα είναι διαφορετικά στημένη, με καινούργιους παίκτες και ακόμη και εγώ δεν μπορώ να πω, πόσο καλύτερα μπορούμε να παίξουμε. Μέχρι στιγμής έχουμε πολύ καλά δείγματα. Παραμένουμε μια δυνατή ομάδα στην Ευρώπη, ίσως μέσα στις τέσσερις καλύτερες αυτή τη χρονική στιγμή».

Για το νικητήριο γκολ του Ομπράντοβιτς κόντρα στην Μπρέσια: «Ήταν ένα γκολ και μια φάση που ενθουσιάζει γιατί μας χάρισε τη νίκη κυριολεκτικά στη λήξη του ματς. Ήταν ένα παιχνίδι που στην αρχή φάνηκε ότι θα κερδίζαμε εμείς, μετά η Μπρέσια ανέβασε την απόδοσή της, αλλά συνολικά ήμασταν καλύτεροι και πήραμε τη νίκη μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Είναι ένα «τρίποντο» που θα είναι πολύτιμο στη συνέχεια. Οι βαθμοί εκτός έδρας θα είναι χρυσάφι αρκεί θα καταφέρουμε να μείνουμε αήττητοι στην έδρας μας».

Για την έως τώρα εξέλιξη του Τσάμπιονς Λιγκ: «Στον όμιλο μας, από την κλήρωση κιόλας, είδαμε ότι οι ομάδες είναι ισάξιες και θα έχουμε αποτελέσματα που θα ξαφνιάσουν. Ο άλλος όμιλος είναι τρεις καλές ομάδες και οι άλλες απέχουν αρκετά. Στον όμιλο μας θα γίνει μεγάλη μάχη για τις τέσσερις πρώτες θέσεις και μας ενδιαφέρει να είμαστε όσο πιο ψηλά γίνεται ώστε να έχουμε καλύτερο χιαστί παιχνίδι στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με την Παρτιζάν στον Πειραιά: «Θα δει θέαμα ο κόσμος το Σάββατο. Έχουμε αποβάλει το άγχος των πρώτων αγώνων, αλλά και του πως θα είμαστε αγωνιστικά. Οι παίκτες μας βλέπουν ότι οι δυνατότητες της ομάδας είναι τεράστιες και παίζουν όλο και καλύτερα. Θα πρέπει να επισημάνω πως και το όνομα της Παρτιζάν στο άθλημά μας είναι δυνατό. Προέρχεται από ιστορική σχολή στην υδατοσφαίριση και μπορεί να μην έχει την ίδια δυναμική με τα προηγούμενα χρόνια, ωστόσο οι Σέρβοι μπορούν πάντα να σου κάνουν τη ζημιά. Εμείς όμως είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, ξέρουμε τι θέλουμε σε κάθε παιχνίδι και με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα το πάρουμε».

The post «Μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα» appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords