Aνσαριφάρντ: «Προτιμώ το πρωτάθλημα από τον τίτλο του πρώτου σκόρερ»
Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 18ης αγωνιστικής, και μιλώντας στα κανάλια Novasports, τόνισε ότι θέλει να πάει στο Μουντιάλ ως πρωταθλητής Ελλάδας και όχι απαραίτητα ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.
Ο Ιρανός στράικερ βραβεύτηκε από τον Σάββα Θεοδωρίδη για την απόδοσή του κόντρα στην
"Του ευχήθηκα ότι έκανε με την Ξάνθη να το κάνει και με την ΑΕΚ. Να είναι ο καλύτερος και να βάλει γκολ, γιατί ο κόσμος θέλει να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε όλες τις αντιξοότητες σε βάρος του Ολυμπιακού και σύντομα θα λάμψει η αλήθεια".
Απ’ την πλευρά του, ο Ανσαριφάρντ τόνισε: "Εκτιμώ όλους τον κόσμο που ψήφισε εμένα και τον Ολυμπιακό. Είμαι ευχαριστημένος γι’ αυτό το βραβείο, οφείλεται όμως στην ομαδική δουλειά, δεν το κέρδισα μόνος μου, το οφείλω στους συμπαίκτες μου. Με βοήθησαν όλοι και τους ευχαριστώ. Απολαμβάνω αυτό τον σύλλογο και είμαι υπερήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό".
Για το αν έχει στόχο να βγει πρώτος σκόρερ: "Τιποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά προτιμώ να πάω στο Μουντιάλ ως πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό παρά ως πρώτος σκόερ.Αν μπορούσα να επιλέξω θα διάλεγα να κερδίσω το πρωτάθλημα. Θα ήταν πολύ καλό να είμαι και πρώτος σκόρερ αλλά ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε το καλύτερο για τον σύλλογο. Δουλεύω σκληρά για την ομάδα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος αλλά προσπαθώ σκληρά για να πάρουμε τον τίτλο".
Για το αν το ντέρμπι θα έχει σχέση με αυτό του Κυπέλλου: "Θα είναι διαφορετικό, κάθε διοργάνωση έχει το δικό της αποτέλεσμα. Όμως το ντέρμπι είναι ντέρμπι και πρέπει να κερδίσεις. Πρέπει να δώσουμε το καλύτερο για να πάρουμε το αποτέλεσμα γιατί είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, είμαστε όλοι έτοιμοι για μάχη και για να τα δώσουμε όλα για το αποτέλεσμα. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε το καλύτερο για να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα".
Photo Credits: Eurokinissi
The post Aνσαριφάρντ: «Προτιμώ το πρωτάθλημα από τον τίτλο του πρώτου σκόρερ» appeared first on REDPLANET.GR.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Σκάει τεράστια μεταγραφή για Ρέτσο; - «Τρελαμένοι» στον Ολυμπιακό!
- Κώστας Κατσουράνης: "Ενας άσχετος με έδιωξε απ'τον Παναθηναϊκό"
- Μαρινάκης με «Mr.Dogus» στον Ρέμο, εκεί και ο Ομπράντοβιτς
- Τι ετοιμάζει η Nova για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
- Μειώθηκε 50% το μπάτζετ
- Γκάμπριελ: «Σπουδαία κίνηση η μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό»
- Η «εξήγηση» του Σαμπράνο
- Πρίντεζης: «Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται…»
- Ομπράντοβιτς, Σαχένκ και Μαρινάκης «γιορτάζουν» τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ (videos)
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Red Planet

- Τελευταία Νέα Red Planet
- Aνσαριφάρντ: «Προτιμώ το πρωτάθλημα από τον τίτλο του πρώτου σκόρερ»
- Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: επιστροφή στην κανονικότητα (;)
- Μαρινάκης με «Mr.Dogus» στον Ρέμο, εκεί και ο Ομπράντοβιτς
- Πρίντεζης: «Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται…»
- Σπανούλης και Στρέλνιεκς στα καλύτερά τους
- Μήνυμα από Σπανούλη και Ολυμπιακό
- Τι θα γίνει αν δεν ξεκινήσουν οι Ομάρ και Κούτρης με ΑΕΚ;
- Στρέλνιεκς: «Όλο και καλύτερος»
- 20 φωτογραφικά κλικ από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Φενέρ
- «Έπιασε» τον Ίβκοβιτς ο Σφαιρόπουλος!
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- Ρικιάρντο: «Ο Μαξ είναι ο πρώτος που με ανταγωνίζεται»
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού
- Δύσκολη αλλά θριαμβευτική πρόκριση για Τσιτσιπά!
- «Προτιμώ το πρωτάθλημα από τον τίτλο του πρώτου σκόρερ» (video)
- Απόφαση Συμβουλίου Εφετών: Δεν εκδίδεται στην Τουρκία ο Κούρδος κατηγορούμενος για τρομοκρατία
- Ξανά ατομικό ο Τσόσιτς, «μέσα» ο Αϊντάρεβιτς
- Ολυμπιακή ηρεμία και… κανονικότητα
- Καλύτερος προπονητής του μήνα στην ACB ο Πλάθα
- Προπονητής του μήνα ο Πλάθα στην Ισπανία (pic)