Ανακοίνωση Metropolis για Ζουράρι

Οι ατάκες που χρησιμοποίησε ο Κώστας Ζουράρις στον «Metropolis», για τον Ολυμπιακό, τον Άρη και το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ προκάλεσαν σαλο.

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Παιδείας είπε "στο κατώτερο τμήμα του στεατοπυγικού μου υποσυστήματος και ειδικώς με μια τάση προς το εμπρόσθιο τμήμα του κάθισαν 10.000

γαύροι… Ποιος τον γ… τον Άρη, παιδί μου;".

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία χαρακτηρίζει "επιεικώς απαράδεκτα" τα όσα είπε ο Κώστας Ζουράρις για τον Άρη και το ζήτημα ονομασίας της ΠΓΔΜ και ξεκαθαρίζει ότι δεν υιοθετεί τις προσωπικές του απόψεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ METROPOLIS 95,5:

"To Metropolis 95.5 δηλώνει κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι χαρακτηρίζει επιεικώς απαράδεκτη την έκφραση που απέδωσε στον ιστορικό σύλλογο του Άρη, ερωτηθείς για το σκοπιανό ζήτημα, ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις φιλοξενούμενος το μεσημέρι στους 95.5 των FM.

Η δήλωση του κ. Υφυπουργού απηχεί τις προσωπικές του απόψεις και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει το κορυφαίο ραδιόφωνο της Βορείου Ελλάδος και δεν υιοθετείται από αυτό. Ο Άρης αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας και η περήφανη ιστορία του στοιχειοθετεί την καλύτερη απάντηση σε όποιον δεν αποδίδει τον προσήκοντα σεβασμό".

Photo credits: Eurokinissi

Στο 28:26 η αναφορά στους οπαδούς του Ολυμπιακού, στο 30:30 η αναφορά στον Αρη

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

The post Ανακοίνωση Metropolis για Ζουράρι appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα