Υπουργός Εσωτερικών Γαλλίας: «Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει σχέσεις με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα»

Έκπληξη προκάλεσε η τοποθέτηση του υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας, Ζεράλ Νταρμανέν, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, που συσχετίζει τον Καρίμ Μπενζεμά με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, που θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση από τις γαλλικές αρχές.

«Ο κ. Καρίμ Μπενζεμά, όπως όλοι ξέρουμε, έχει διαβόητους δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα», είπε ο Νταρμανέν στο τηλεοπτικό δίκτυο CNews.

"Mr. Karim Benzema has notorious links, as we all know, with the Muslim Brotherhood."

Gerald

Darmanin, France’s Interior Minister, has levelled serious accusations at Karim Benzema during a TV interview with CNews.pic.twitter.com/pFDmvWePWn

— Football España (@footballespana_) October 17, 2023

Ο Γάλλος πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης που το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην Αλ Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας εξέφρασε την υποστήριξή του στην Παλαιστίνη. «Όλες οι προσευχές μας για τους κατοίκους της Γάζας, που είναι και πάλι θύματα αυτών των άδικων βομβαρδισμών, που δεν λυπούνται ούτε γυναίκες ούτε παιδιά», έγραψε στο Χ.

Toutes nos prières pour les habitants de Gaza victimes une fois de plus de ces bombardements injustes qui n’épargnent ni femmes ni enfants.

— Karim Benzema (@Benzema) October 15, 2023

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα, αναγνωρισμένη ως τρομοκρατική οργάνωση σε πολλές χώρες, είναι μία από τις ομάδες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον αραβικό κόσμο.

Η ιδεολογία της Αδελφότητας, που ιδρύθηκε από τον Al Banna και τον στοχαστή Sayed Qutb, γεννήθηκε ως αντίσταση στη βρετανική αποικιοκρατία και εδραιώθηκε ως εναλλακτική στην υλιστική και ατομικιστική κουλτούρα της Δύσης.

Οι μέγιστοι εκπρόσωποι του πολιτικού Ισλάμ, ο απώτερος στόχος τους, είναι να επεκτείνουν σταδιακά τους ισλαμικούς νόμους και τις αρχές, που περιέχονται στο Κοράνι και τη Σούννα (ρητά και πράξεις του Προφήτη Μωάμεθ) σε όλους τους τομείς της ζωής.

Πήγή: Marca

Related...Live:"Σφαγή" στο νοσοκομείο της Γάζας με απρόβλεπτες συνέπειες ενώ ο Μπάιντεν φτάνει στο ΙσραήλΙσραήλ: H στιγμή της εκκένωσης του αεροπλάνου του Σολτς στο Τελ Αβίβ (βίντεο))Ισραήλ: «Ίσως είναι κάτι διαφορετικό» από χερσαία επίθεση στη Γάζα
Keywords
Τυχαία Θέματα
Υπουργός Εσωτερικών Γαλλίας, Ο Καρίμ Μπενζεμά, Μουσουλμανική Αδελφότητα,ypourgos esoterikon gallias, o karim benzema, mousoulmaniki adelfotita