Υπερασπίζεται τον πατέρα Αντώνιο ο αδελφός του: «Τον σταυρώνουν χωρίς στοιχεία» (βίντεο)

ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Ο αδελφός του πατέρα Αντωνίου, που βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα μετά τη βροχή καταγγελιών από παιδιά που φιλοξενούσε η Κιβωτός του Κόσμου, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Η επιχειρηματολογία του στηρίζεται στον ισχυρισμό ότι κάποιοι θέλουν να «σταυρώσουν» τον αδελφό του, επειδή «δεν χωνεύεται» από εκείνους, όπως λέει, ότι ένας απλός ιερέας πέτυχε τόσο πολλά πράγματα και μεγάλωσε τόσο πολύ το ίδρυμα.

Την ίδια ώρα, όμως,

πληθαίνουν οι καταγγελίες. Μία μητέρα παιδιού που φιλοξενήθηκε στην Κιβωτό, παρενέβη επίσης στην εκπομπή ενώ προκαλεί εντύπωση ότι θέλησε να ακουστεί και ο ίδιος ο 8χρονος γιος της.

Το αγόρι περιγράφει εγκλεισμό του σε κλουβί πτηνού, όπως λέει στους δημοσιογράφους, σε μία καταγγελία που προφανώς θα βρεθεί αργά ή γρήγορα στο επίκεντρο της προσοχής (και) της Δικαιοσύνης.

Related...Κιβωτός του Κόσμου: Έφοδος της αστυνομίας στη δομή στην ΚαλαμάταΜουντιάλ: Μεγαλοπρεπής κολοτούμπα από την FIFA που επιτρέπει τελικά το Ουράνιο Τόξο στα γήπεδαTik Tok: Το μαγικό κόλπο για αστραπιαίο και τέλειο ξεφλούδισμα πατάτας
Keywords
Τυχαία Θέματα