«Ξύπνησα γυμνή πάνω σε ένα κρεβάτι σε άγνωστο σπίτι»: Πώς περιέγραψε τον εφιάλτη η νεαρή που αναγκάστηκε να εκδίδεται

Depressed young woman laying on a bed and crying

Σε καθεστώς τρομοκρατίας και ανελέητης βίας ζούσε στα χέρια του 28χρονου προαγωγού της για οκτώ μήνες, μέχρι να βρει το κουράγιο να τρέξει μακριά του και να τον καταγγείλει στις αρχές. Το θύμα δεχόταν χτυπήματα από την πρώτη μέρα και κάθε φορά που εξέφραζε την άρνησή της να εκδίδεται στον οίκο ανοχής, που ο 28χρονος είχε ορίσει.

Γνωρίστηκαν μέσα από το Facebook, με τον 28χρονο να της προτείνει να εργαστεί σε μία καφετέρια με ναργιλέδες στον Κολωνό και εκείνη να δέχεται, καθώς είχε ανάγκη τα χρήματα.

Περιέγραψε τις πρώτες στιγμές μαζί του στην κατάθεσή της: ”Η ώρα ήταν γύρω στις επτά με οκτώ το απόγευμα και αυτός μου πρότεινε αν ήθελα να ξεκινήσω από το ίδιο βράδυ που θα είχε και «λάιβ» στο μαγαζί του. Μάλιστα μου ζήτησε να φορέσω φόρεμα και τακούνια και μου είπε ότι θα στείλει ταξί να μας πάρει. Τελικά μετά από λίγο ήρθε  ταξί, πληρωμένο από αυτόν  και μας μετέφερε στο μαγαζί του. Το μαγαζί του ήταν στον Κολωνό, ήταν ναργιλάδικο και λέγονταν Ν......η. Κάτσαμε στο μαγαζί και συζητήσαμε για τη δουλειά και τα λεφτά που θα μου έδινε. Μου είπε ότι θα μου έδινε τριάντα ευρώ την ημέρα συν τα «μπουρμπουάρ». Εγώ δέχτηκα και ξεκίνησα δουλειά από το ίδιο βράδυ. Τη φίλη μου τη Ν. δε τη πήρε για δουλειά γιατί δε χρειαζόταν άλλη κοπέλα”.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή, όλα έδειχναν φυσιολογικά, αλλά είναι ξεκάθαρο για τους αστυνομικούς πως ήταν μόνον η αρχή του σχεδίου του 28χρονου. Προσφέροντάς της αλκοόλ, τη μέθυσε, ενώ με ένα απλό τέχνασμα ζήτησε από τη φίλη του θύματος να επιστρέψει μόνη στο σπίτι.

″Την άλλη μέρα ξύπνησα γυμνή πάνω σε ένα κρεβάτι σε άγνωστο σπίτι. Όταν ξύπνησα είδα το GOLIK να πάει προς τη πόρτα για να φύγει και του ρώτησα τι έγινε, για ποιο λόγο είμαι γυμνή. Μου είπε ότι δε μου έκανε τίποτα απλά μου έβγαλε τα ρούχα για να είμαι πιο άνετα.  Τότε εγώ αντέδρασα και του είπα ότι δε μου άρεσε αυτό και τότε μου απάντησε ότι δεν είμαι και καμιά πρωτάρα και να μη του το παίζω δύσκολη. Ακόμη μου είπε ότι έμαθε για εμένα, πού δούλευα, με ποιους έκανα παρέα και στο τέλος μου είπε ότι με αγαπάει και ότι δε θέλει να με χάσει. Του είπα ότι δεν το ξέρω καν και ότι δεν τον αγαπάω. Αυτός μου είπε ότι με το καιρό όλα θα γίνουν και ότι θα τον αγαπήσω, αλλά του απάντησα ότι δεν θα τον αγαπήσω ποτέ γιατί είναι κακός. Τότε αυτός αντέδρασε άσχημα και με χαστούκισε στο πρόσωπο λέγοντας μου να μην του ξαναπώ ποτέ είναι κακός. Στη συνέχεια μου είπε ότι θα με αφήσει στο σπίτι μέχρι να γυρίσει. Μου πήρε το κινητό, μου είπε να μην φωνάξω καθόλου, με κλείδωσε και έφυγε”.

Στη συνέχεια επιχείρησε να την καλοπιάσει, αλλά μόλις είδε ότι η στάση του δεν έφερνε το επιθυμητό αποτέλεσμα, την ξυλοφόρτωσε.

″Όταν του είπα ότι δε θέλω να κάνω αυτή τη δουλειά άρχισε να με χτυπάει με μανία σε όλο μου το σώμα. Με κλωτσιές, μπουνιές και χαστούκια με χτύπησε πολύ άσχημα και μου άφησα σημάδια σε όλο μου το κορμί. Επειδή δεν άντεχα άλλο το ξύλο του είπα ότι θα πάω να δουλέψω και μόνο τότε σταμάτησε να με χτυπάει. Χωρίς να προλάβω να συνέλθω μου είπε να βάλω τα παπούτσια μου για να με πάνε στο μαγαζί να πιάσω κατευθείαν δουλειά. Το απόγευμα με ένα άσπρο αυτοκίνητο, μάρκας «GOLF» με πήγανε στο μπουρδέλο”.

Την ενημέρωσαν ότι θα έπαιρνε από τον πελάτη δέκα ευρώ το ραντεβού, από τα οποία τα πέντε θα έμεναν στην επιχείρηση και τα υπόλοιπα θα ήταν δικά της. Μόνο την πρώτη ημέρα, όπως αναφέρει, έκανε περισσότερα από 25 ραντεβού, αλλά σε όλο το διάστημα των οκτώ μηνών δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ ως αμοιβή.

Ο 28χρονος, όμως, είχε ακόμα μία κοπέλα στο διαμέρισμα όπου κρατούσε κλειδωμένο το θύμα του.

″Ενώ ήμουν στο σαλόνι και φόραγα τα ρούχα μου, άκουσα την άλλη κοπέλα να ουρλιάζει και να ζητάει βοήθεια. Είδα το GOLIK να τη χτυπάει πολύ άσχημα στο κεφάλι με μία αλυσίδα από αυτές που κλειδώνουμε τα μηχανάκια. Αφού βγήκε από το δωμάτιο τον ρώτησα γιατί τη χτύπησε και μου είπε να μη μιλάω γιατί θα μου κάνει χειρότερα. 

Δουλεύαμε πάντα δυο βάρδιες από έξι το απόγευμα μέχρι δώδεκα το βράδυ και αμέσως μετά από τις δώδεκα το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί.”

Μόλις τον περασμένο Μάρτιο, φοβούμενη για τη ζωή της, βρήκε το σθένος να τρέξει μακριά του.

″Πριν λίγες μέρες, μέσα στο Μάρτιο, ο πατέρας μου μπήκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο στον Πειραιά για να κάνει εγχείρηση. Εγώ ζήτησα από το G.... να με πάει για να το δω και αυτός δέχτηκε.  Όμως όταν φτάσαμε στο Νοσοκομείο τσακωθήκαμε μέσα στο αυτοκίνητο και άρχισε πάλι να με χτυπάει. Επειδή εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα πολύ για τη ζωή μου άνοιξα τη πόρτα και έτρεξα μακριά…”

Ο 28χρονος με τους δύο συνεργούς του καλούνται να δώσουν απαντήσεις στον ανακριτή.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ...Ουκρανός εκατομμυριούχος ζήτησε από τον στρατό να βομβαρδίσει το ολοκαίνουργιό του σπίτιΤι είναι οι Ιλουμινάτι: Μύθος και πραγματικότηταΕκρυψε πάνω από μισό κιλό χρυσού στο κεφάλι και στο ορθό του
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξύπνησα, Πώς,xypnisa, pos