Ξεπεράστε τον χωρισμό σας με μαρκαδόρους: Ένα διαφορετικό coloring book για ενήλικες


"Annie Hall" by Grace Helmer

«Μία σχέση, νομίζω, είναι σαν ένας καρχαρίας,» είναι η διάσημη ατάκα του Woody Allen ως Alvy Singer στην ταινία του 1977 «Annie Hall». «Καταλαβαίνεις; Πρέπει να κινείται συνεχώς προς τα μπροστά αλλιώς θα πεθάνει. Και νομίζω ότι αυτό που έχουμε στα χέρια μας είναι ένας νεκρός καρχαρίας.»

Και με αυτά τα λόγια, ο νευρωτικός Νεοϋορκέζος αφήνει την ντυμένη με αντρικά ρούχα θεότητα του σε μία από τις πιο γλυκόπικρες
στιγμές στην ιστορία των ρομαντικών κομεντί του κινηματογράφου.

Εάν α) πρόσφατα ζήσατε έναν χωρισμό, β) σας αρέσει να ζείτε ξανά τους πιο κλασικούς χωρισμούς του κινηματογράφου, ή γ) πολύ απλά λατρεύετε τα coloring books (βιβλία τα οποία μπορείτε να χρωματίσετε), σας προτείνουμε το «Dead Shark», ένα coloring book για ενήλικους που είναι ορκισμένοι σινεφίλ.

Λίγα πράγματα κινητοποιούν τη δημιουργικότητα καλύτερα από το να αναρωτιέσαι τι πήγε στραβά σε μία σχέση, ακόμη και εάν είναι ψεύτικη. Οι καλλιτέχνες Grace Miceli, Grace Helmer, Bunny Bissoux και Patch Keyes εμπνέονται από κινηματογραφικούς χωρισμούς, όπως για παράδειγμα από τις ταινίες «Wayne's World», «A Clockwork Orange», «Heathers», «Her» και «Frida». Αφήστε τα καυτά δάκρυα να τρέξουν καθώς προσθέτετε το δικό σας χρώμα στο δράμα αυτών των κινηματογραφικών στιγμών.

Αγοράστε το Dead Shark online εδώ.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα