Βροχή, συννεφιά και άλλες όμορφες λέξεις: Μια playlist αφιερωμένη στο φθινόπωρο

Πριν από περίπου ένα μήνα είχαμε κέφια εδώ στη HuffPost Greece και σας είχαμε φτιάξει μια καλοκαιρινή playlist για να σας κάνει παρέα στις διακοπές σας. Και μπάντζο βάλαμε και electro βάλαμε και και δυνατές κιθάρες βάλαμε και Justin Timberlake βάλαμε, ένας όμορφος «ανεβαστικός» χαμός γενικά, θυμάστε τι ωραία που τα είχαμε περάσει;

Ε, τώρα θα το ξεχάσετε.

Η νέα playlist της HuffPost είναι αφιερωμένη στο φθινόπωρο
και το κλίμα που επικρατεί σε αυτή είναι ανάλογο της εποχής. Οι τόνοι χαμηλώνουν, τα μπάσα βαραίνουν, οι ηλεκτρονικοί ήχοι «σκοτεινιάζουν», το shoegaze και το post rock έχουν την τιμητική τους και τα flashback από την περίοδο 2008-2011 υπενθυμίζουν πως μέσα σε εκείνη την 4ετία είχαν βγει μερικά από τα καλύτερα (φθινοπωρινά) τραγούδια (και άλμπουμ) στην ιστορία της μουσικής.

Μπορεί να σας πάρει λίγο από κάτω, ψέματα δεν θα σας πούμε, αλλά δεν πειράζει, και η μελαγχολία μέσα στη ζωή είναι. Και είναι απαραίτητη και όμορφη. Δεν χρειάζεται να είμαστε ευτυχισμένοι 24 ώρες το 24ωρο.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα